Proszenie się o plusa...
(11-01-2011, 10:01)Rey619 napisał(a): Taki podpis ma The Boss :P
Co do tematu to powinno to zostać ,ale jeśli ktoś,by pisał,że chcę plusa czy też podobne rzeczy powinno zostać zniesione jak już wiele osób napisało to tylko bajer.

z tego co napisałeś kompletnie nic nie zrozumiałem.
Odpowiedz
Przetłumaczę to na Polski:

THE BOSS ma podpis, że chce plusa, ale jeżeli ktoś piszę że chcę plusa czy inne rzeczy = powinno to zostać zniesione. Jak już pisano, to tylko taki bajer, statystyka [Patrz czyli, przewiń stronę wcześniej, zobacz post Kratos'a, była tam wzmianka [informacja]o tym.
Odpowiedz
Dah-Ridah', zauważ, Rey raz napisał,że nei chce, aby takie coś zniknęło, a z drugiej chce, żeby zniknęło. ( tak to rozumiem)
Odpowiedz
(11-01-2011, 16:48)Bart napisał(a): Dah-Ridah', zauważ, Rey raz napisał,że nei chce, aby takie coś zniknęło, a z drugiej chce, żeby zniknęło. ( tak to rozumiem)

Dokładnie,to może kolega "Rey" sprecyzuje bardziej swą wypowiedź.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Tzn. umieścić taki punkt w regulaminie,by nie prosić nadmiernie o te plusy,ale jeżeli ktoś,by naruszał ten punkt to usunąć reputację.

Odpowiedz
Ja i tak nie patrzę się na plusy :D Jak mam dobry humor i z kimś sobie popiszę fajnie to dam tego plusika, a jak nie za bardzo mi dopisuje humor i ktoś naprawdę mnie "zdenerwuje" to minusiki też się posypią ^^ , albo jak ktoś mi pomoże, ale mi na moich nie zależy :P Tak, że ogółem to mi to zwisa i powiewa, czy to zostanie, czy zostanie usunięte :P
PlayStation2 Slim SCPH-79003 (nieprzerobiona) :D:D

Mam loki ^^ :P

"Aj beliw Aj ken flaj,
Aj beliw Aj ken tacz di skaj"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości