Najlepsza wyscigowka
Każdy ma swoje gusta, ale jeżeli chcesz wyścigówkę, z dużym realizmem to polecam z całego serca Gran Turismo 4, oraz Tourist Trophy ( Gt4 wersja motorowa ? motory ? ), a jeżeli liczysz na mniej to tak jak wzarek serię NFS :) To tyle z mojej strony.
PlayStation2 Slim SCPH-79003 (nieprzerobiona) :D:D

Mam loki ^^ :P

"Aj beliw Aj ken flaj,
Aj beliw Aj ken tacz di skaj"
A ja polecam gorąco Bornout :D m.in dominator :) świetna wyścigi :P nitro,zderzenia, różne tryby grania np zwykle wyścigi,lub odpadanie po każdym kolejnym okrążeniu ostatniego gracza,lub zdobywanie pkt... wg mnie bardzo fajna gierka;p
......[Obrazek: 6a9b85a1678bbee2med.jpg]......

"Rób to co kochasz ,a nie to co Ci karzą twoi wrogowie niech się w piekle smażą"
"Fałszywych hien dookoła pełne stado przyjaźnie bez sensu zakończone zdradą"
http://www.pustamiska.pl
Jednak autor napisał, że posiada Burnout'a : Dominator i nie przypadła mu :\ Ale do gry w jednego gracza jest to gra wspaniała, gdzie każdy efekt wgniecie w fotel :D Ja akurat chyba będę miał Dominatora na wymianę, bo lubię inny typ gier, jednak żałuję, bo naprawdę świetna gra tak jak to już napisała 8Azi :)
PlayStation2 Slim SCPH-79003 (nieprzerobiona) :D:D

Mam loki ^^ :P

"Aj beliw Aj ken flaj,
Aj beliw Aj ken tacz di skaj"
Ajć nie uważnie przeczytałam :) zwracam honor;P
......[Obrazek: 6a9b85a1678bbee2med.jpg]......

"Rób to co kochasz ,a nie to co Ci karzą twoi wrogowie niech się w piekle smażą"
"Fałszywych hien dookoła pełne stado przyjaźnie bez sensu zakończone zdradą"
http://www.pustamiska.pl
Zdecydowanie GT4, ale seria need for speed jest praktycznie nie do odpuszczenia :P Polecam również serie Burnout, jeśli lubisz małą rozwałkę.
Witam. Osobiscie polecam GRan Turismo 3 i 4 oraz rewelacyjną (jak dla mnie) grę TOCA3. Pzdr :D
PS2 Slim (90004), dwa pady,dwie karty pamięci, TV 21 Philips, 9 gier oryginalnych (narazie) :-)