Życie naszych konsol :)
jsxpro wow dlaczego tak czesto zmieniasz?Posiadasz nie zly arsenal tych konsol,doswiadczenie w ilosci ich zmieniania tez nie male:p Moja sznupka jest pierwsza i jedyna (jak narazie moze kiedys skusze sie na ps3)Nie mam zamiaru w obce lapska ja wydac hihi zabardzo ja rozpieszczam XD ;-)
......[Obrazek: 6a9b85a1678bbee2med.jpg]......

"Rób to co kochasz ,a nie to co Ci karzą twoi wrogowie niech się w piekle smażą"
"Fałszywych hien dookoła pełne stado przyjaźnie bez sensu zakończone zdradą"
http://www.pustamiska.pl
Odpowiedz
hehe, ja też mam jedną konsolkę, o którą się troszczę i nigdy jej nie oddam, nazywa się złociutka i to przez nią zagościłem na tym forum na tak długo, bo ciągle czekam na odpowiedź w temacie, który założyłem ;p

Co do ciągłej zmiany konsol to to trochę długa historia. Moja pierwsza konsolka jaką kupiłem nie sprostała moim oczekiwaniom, sprzedałem ją zarabiając na tym, kolejna także, też na niej zarobiłem i tak to się zaczęło ^^
[Obrazek: JSXpro.png]
Odpowiedz
Aha wow:P interesy:) Nie złe wymagania masz:P Biedne konsolki :D

"Rób to co kochasz ,a nie to co Ci karzą twoi wrogowie niech się w piekle smażą"
Odpowiedz
Nie aż takie biedne ^^ bywały takie, które przychodziły do mnie chore, ja je leczyłem i jakby dostawały drugie życie u nowych graczy.
Jedna może jest biedna, ale za to jakie ma serce, daje swoje organy innym potrzebującym,
aż bije od niej aurą ^^
[Obrazek: dsc02217r.jpg]
[Obrazek: JSXpro.png]
Odpowiedz
Nazywacie swoje konsole? ;D W sumie nigdy mi to nawet do głowy nie przyszło, Często mówię do niej czarnulo, ale to trochę rasistowskie, więc się ograniczam.

Moja peesdwójka ma jakieś 6-7 lat i problemów z nią samą nigdy większych nie miałem. Padów dużo przy niej straciłem, w tym ze 2 oryginalne. Nawet jak nie daj Bóg padnie to chyba ją zostawię w tym miejscu co stoi, ewentualnie postawię za szybkę gdzieś na widoku, taki mam do niej sentyment, tyle godzin przy niej spędzonych. Jedyny minus to, że często się niestety kurzy, ale co widzę kurz na niej to przecieram nawet ręką i wszystko znowu jest w jak najlepszym porządeczku ;D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Ja tam zawsze mówię "pe-es-dwa".

Okeeej... Może powiem o wszystkich konsolach, które mam:
)2xPSX - konsole mają się w jak najlepszym porządku przez dobre 11 lat. No jedna może coś się sknociło z układem grafiki, bo mocno kontrastuje się barwa niebieskiego koloru.
)Xbox - Mam go od 2005 roku, jednak mój model powstał 2 lata wcześniej. Do tej pory spokojnie odtwarza gry. Mały problem jest taki, że napęd nie chce się wysunąć, jeśli nie ma płyty w środku. Wtedy trzeba lekko stuknąć o podłoże, ale ogólnie konsola wytrzymała... Kiedyś zalałem ją herbatą granulowaną, czyli taką klejącą się...
)Playstation 2 - Mam ją od maja tego roku, zakupiłem ją od mojego kumpla. Rok produkcji to 2007/8. Konsolka bez żadnych obrażeń, wszystko idzie na lajcie.
)Xbox 360 - Konsola kupiona w dniu premiery w Polsce przez kumpla mojego brata, a w lato 2007 kupiona przez moją Mamę za 1150zł. Otóż ma dość dziwną przypadłość. Po prawie 1.5 rocznym nieużytkowaniu konsoli, postanowiłem ją odpalić. Konsola dostała RRODa... Zrezygnowany wyłączyłem. Chciałem zdiagnozować błąd, więc włączyłem - konsola ponownie odżyła... No i to tylko takie coś, z resztą jest dobrze.
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
Ja na swoją mówię czarnulka- ale nigdy nie pomyślałam o rasizmie <lol2> nawet nigdy nie pomyślałam,że mówię czarnulka bo kojarzy mi się z ludźmi o ciemnej karnacji skóry;p Ale głupota...;p uświadomiliście mnie teraz;p
A co do kurzu...faktycznie na czarnym wszystko widać,ale bardzo często staram się ją odkurzać by pięknie się prezentowała :D Jeszcze nawet folii ochronnej nie zdjęłam <lool2>:P

Odpowiedz
Ja mam PS2 od pół roku ale zacząłem go używać od 3 tygodni. Wcześniej nie miałem karty pamięci by grać w gry. Przez ten czas służyła jako odtwarzacz DvD i nie było problemu.
Odpowiedz
Mojego grubasa SCPH-50004 mam od 2004 roku, laser wymieniałem chyba po roku lub dwóch, w sumie to nie wiem dlaczego się popsuł. Poza tym do tej pory chodzi bez zarzutu, gry śmigają bez problemu :D
[Obrazek: vr52ma.png]
[Obrazek: 15d8h3a.jpg]
Odpowiedz
Moja ukochana PS 2 ma piękne życie:) Stoi na CDX YAMAHA-497 , nie wkladam jej płytek nieorginalnych i min. co miesiąc traktuję ją nabłyszczaczem do plastików.Jest nieprzerobiona i niech tak już zostanie. Kupilem ja używana , używam nieorginalnych kart pamięci, gry tylko orginaly,od zawsze:)
Moja pierwszą konsoila na CD byla Amiga CD 32 , dziś wspominam ją z sporym sentymentem....Być może dzięki niej dzisiaj stoi u mnie PLAYSTATION 2!: )
Odpowiedz