Witam. Chcialbym kupic PS2 :) Kiedys (4 lata temu, gdy mialem 13 lat) bylem szczesliwym jego posiadaczem, lecz laser cos zaczynal skrobac (nie dbalem zbytnio o gry ani o sama konsole, bylem jeszcze maly :D ) i sprzedalem go. Zająłem sie komputerami i poszedlem bardziej na programistyke i ogolnie komputery a konsole juz opuscilem. Teraz gdy poszedlem do kumpla ktory mial PS2 i gdy zagralem w jedna z moich ulubionych gier to oczywiscie sentyment wzial gore i natychmiast chcialem PS2 :). Rzecz jasna pomyslalem czy nie lepiej xboxa 360 bo jest tylko pareset drozszy a wiele lepszy, wiec wyprobowalem go i zagralem w rozne gierki (gta, cod 4, fear, soul calibur i AC2), lecz to wszystko jest na PC... A gierki ktore darze uczuciem i w ktore gralem i znow chcialbym zagrac sa tylko na ps2. Do dzis pamietam zarwane noce nad tekkenem, fifa street 2, ssx (mialem prawie wszystkie :D) wszystkimi burnout'ami, killzon'em czy malo popularnym ale zajebistym black'iem albo superowa seria devil may cry :D o albo final fanstasy. Niektore z nich mam jeszcze w szafce i tak sobie na nie patrze i mowie kurde musze znowu w to zagrac.
No i teraz zadanie dla Was. Liznąłem troche info o PS2 ale nie na tyle zebym wiedzial jaki typ i model kupic, bo do tego trzeba juz wiecej wiedzy, wiem z doswiadczenia o kompach :D. Wyczytalem ze niby w niektorych modelach cos sie z zasilaczem dzieje czy jakas inna seria zostala wydana za jakims wadliwym laserem i inne jakies pierdoly ale to wszystko jest takie pogmatwane, a nie chcialbym kupowac ps2 i po 2 miesiacach cos w nim wymieniac... chce kupic dobry, porzadny model konsoli.
Prosilbym rowniez o doradzenie metody przerobienia konsoli, bo takze wyczytalem ze iles tam jest metod, lecz takze wszystko pogmatwane, nie ma podanych wad i zalet danej metody (a tak bym chcial :D). Ogolnie chcialbym zeby byla to metoda ktora ma najwiecej zalet, wiadomo. jesli chodzi o lutowanie i rozkrecanie to nie ma z tym wiekszego problemu bo mam tate dla ktorego takie rzeczy jak skrecanie lutowanie czy inne techniczne rzeczy nie sa problemem. Rowniez jesli trzeba bedzie cos z plytkami robic czy cos programowac to rowniez nie ma problemu bo jak pisalem poszedlem w komputery i w programistyke wiec rowniez nie ma problemu. Po prostu wady i zalety metod.
Ogolnie to:
-jaki model konsoli
-jaka przerobka, wady i zalety
aha i jeszcze jedno: prosilbym o wypowiedz tylko ludzi znajacych sie na tym, nie cos typu "przerob metoda X bo ja tak mam i jest zajebisty kit z tym ze mowia ze zaraz siadzie laser i tak jest zajebisty"
Pozdrawiam.
No i teraz zadanie dla Was. Liznąłem troche info o PS2 ale nie na tyle zebym wiedzial jaki typ i model kupic, bo do tego trzeba juz wiecej wiedzy, wiem z doswiadczenia o kompach :D. Wyczytalem ze niby w niektorych modelach cos sie z zasilaczem dzieje czy jakas inna seria zostala wydana za jakims wadliwym laserem i inne jakies pierdoly ale to wszystko jest takie pogmatwane, a nie chcialbym kupowac ps2 i po 2 miesiacach cos w nim wymieniac... chce kupic dobry, porzadny model konsoli.
Prosilbym rowniez o doradzenie metody przerobienia konsoli, bo takze wyczytalem ze iles tam jest metod, lecz takze wszystko pogmatwane, nie ma podanych wad i zalet danej metody (a tak bym chcial :D). Ogolnie chcialbym zeby byla to metoda ktora ma najwiecej zalet, wiadomo. jesli chodzi o lutowanie i rozkrecanie to nie ma z tym wiekszego problemu bo mam tate dla ktorego takie rzeczy jak skrecanie lutowanie czy inne techniczne rzeczy nie sa problemem. Rowniez jesli trzeba bedzie cos z plytkami robic czy cos programowac to rowniez nie ma problemu bo jak pisalem poszedlem w komputery i w programistyke wiec rowniez nie ma problemu. Po prostu wady i zalety metod.
Ogolnie to:
-jaki model konsoli
-jaka przerobka, wady i zalety
aha i jeszcze jedno: prosilbym o wypowiedz tylko ludzi znajacych sie na tym, nie cos typu "przerob metoda X bo ja tak mam i jest zajebisty kit z tym ze mowia ze zaraz siadzie laser i tak jest zajebisty"
Pozdrawiam.

![[Obrazek: 149b7g9.png]](http://img838.imageshack.us/img838/5708/149b7g9.png)