Sobek na moderatora?
Co myślicie o tym aby Sobek dołączył do ekipy jako moderator? Pisze w miarę sensowne posty? :)
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Moje skromne zdanie jest takie ,że moderatorów już u nas dostatek . Zresztą i tak nie ma tu wiele do roboty , przydałaby się jakaś reklama , bo już niewiele osób coś pisze. Jak już mówiłem lepiej jakąś inną rangę , przyjaciel czy vip , na którą oprócz niego załapałoby się jeszcze kilka osób . To że pisze sensowne posty mnie nie przekonuje . Nie wiem jak inni ale ja tak myślę i raczej zdania nie zmienię :P
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
mi to obojetne...bardzo duzo pracy nie ma a jest juz kilku modkow;] wiec ja jestem neutralny w tej sprawie;)
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Odpowiedz
Moim zdaniem nadawał by się ale jak już wcześniej Kratos wspomniał niema wiele pracy na forum więc nie wiem czy jest sens.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Dokładnie SoBeK by się nadał tylko puki co nie ma zbyt wiele pracy na forum więc decyzje o przyznanie moda pozostawiam tobie (czyt. adminowi).
Nie zastąpisz matki gdyż masz tylko jedną!
Kochaj, bron ją, szanuj oto sprawy sedno...

[Obrazek: 849.png]

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
Reklama jest odpowiednia, aczkolwiek zawsze może być lepiej. Niestety, ale wakacje się skończyły a w raz z nimi mniejsza ilość ludzi na forum. W weekend postaram się w końcu poprawić wszystkie babole poaktualizacyjne.

Odpowiedz
Tak, modów jest dostatek, z resztą forum nie jest duże- nie oszukujmy się. Tyle osób co w ekipie w zupełności wystarczy. (Moje zdanie. :))
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
No ok, moze pozniej w takim razie.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości