Czy miałbyś dalej PS2 gdyby nie było FMCB, chipów itd?
Ja bym miał dalej moją czarnulkę. Bo i tak gram w te gry które mam orginalne ;)
Pewnie dalej bym miał, ale biblioteka moich gier nie byłaby tak obszerna.

Niemniej jednak grałbym dalej.
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz
Podobnie jak koledzy wyżej. Miałbym, ale o tytułach na bogato nie byłoby mowy. Przez pierwszych kilka tygodni nie miałem nawet karty pamięci, a mimo to grałem na konsoli i przechodziłem misje ;D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Pewnie że bym miał, zważając na to, że konsole kupiłem sobie za własne zarobione pieniądze, mógłbym sprawiać sobie gry, ale zanim jakąś bym kupił dokładnie bym szukał o niej informacji, więc ilość gier byłaby nieporównywalnie mniejsza ;]

Odpowiedz
napewno bym mial.
Playstation: PS2 Fat(Silver)+300GbHDD+FMCB1.8, PS2 Slim NTSC-J+SM3.8c, PSP 3001+HEN6.35, PS1+ModChip.
Inne Konsole: Xbox360 slim(no mods), Wii+CFG+250GbHDD, GameCube (Silver/NTSC-J, no mods)
Odpowiedz
Kratos napisał(a):Przez pierwszych kilka tygodni nie miałem nawet karty pamięci, a mimo to grałem na konsoli i przechodziłem misje ;D

Skąd ja to znam :)

Oczywiście, że bym miał...i mam. Nie muszę mieć tryliona gier powiedzmy na miesiąc. Zanim kupię dany tytuł, zastanawiam się dziesięć razy, czy wart jest swojej ceny.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
Ja dalej gram na nieprzerobionym ps2, także pytanie jest oczywiste.
Odpowiedz
Jasna sprawa ze dalej bym mial swoje ps2 :) Szczerze powiedziawszy to niezla kase potrafilem wydawac na gry i dopiero juz gdy zaprzestano praktycznie produkcji gier postanowilem skorzystac z FMCB... Musze przyznac ze udalo mi sie zrobic niezla kolekcje z tego co kupilem :)
Odpowiedz
Ja bym został przy PS2. Mój grubas jest przerobiony tylko przez FMCB. Używam tego praktycznie do powiększenia możliwości konsoli (Filmy, Mp3, Emulatory etc.), no i do odpalania mojej kopii zapasowej gry NFS U2, bo oryginał już nie działa... Ale poza tym, to nie piracę na PS2, więc nie robiłem tego dla kopii. :)
PSX SCPH-5552, PSX SCPH-7502, PSX SCPH-9002, SONY DualShock, 2x Memory Card SONY, 8 Oryginalnych gier

PS2 FAT SCPH-39004, Sony DualShock 2, Memory Card "King Memory" 64MB z wgranym Free McBoot, Memory Card 8MB SONY, 10 Oryginalnych gier

[Obrazek: sygnaeu.jpg]
Odpowiedz
(16-01-2012, 12:16)Quake96 napisał(a): Mój grubas jest przerobiony tylko przez FMCB.

Coś słabo pamiętasz wypowiedzi pana Beriona, skoro twierdzisz, że FMCB przerobiło Ci konsolę.
Osobiście, podobnie jak większość z Was, po zakupieniu konsoli nie miałem zbyt wielu gier. O karcie pamięci też nie było mowy. Mimo to, nie tak prędko zdecydowałem się na korzystanie z piratów. Zaczęło się tak naprawdę od gier które nie były wielkimi hitami i nie łatwo można było je dostać, a już na pewno nie w sklepach. Podczas zakupu konsoli wiedziałem jedynie, że jest coś takiego jak chip, który umożliwiłby odpalanie nieoryginalnych płyt z grami. Jednak utrata gwarancji była zbyt poważnym minusem tego rozwiązania. W dodatku cena za wlutowanie go, wydawała się wysoka. Kupowałem nowe, oryginalne gry. Zatem brak możliwości grania na piratach nie byłby dla mnie żadnym większym problemem, po prostu nie zagrałbym w niektóre z gier i to wszystko.
[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości