Niebawem nowy serwer
mam pytanko !! dalej nie moge wejść normalnie w dziale download w temat lista gier ! zdaje mi sie ze teraz można było by to poprawić
Odpowiedz
W jakim sensie normalnie nie możesz?
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
no normalnie spróbuj wejść ?
Odpowiedz
Ja wchodziłem,mi działa.
Odpowiedz
ja przed chwilka chciałem wejsc i nie moge
Odpowiedz
Ja również mogę. Pokusze się o instrukcję obrazkową.

[Obrazek: instrukcjau.jpg]
Jak widać, instrukcja jest do bólu przejrzysta, omawia krok po kroku jak wejść do działu download, także uznaję temat za zamknięty.

Analogicznie co do wejścia w dany temat, tyle, że klikasz jego nazwę.
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
Ale zabawny jesteś.Nie rozumiesz że niektórym po prostu strony nie wczytuje,wyświetla się "strona niedostępna"

Ps.Może masz na to jakąś instrukcję ?
Odpowiedz
Widzimy tu przykład stronnictwa w stronę moda - tzw. podlizywanie się. Pamiętasz ostatnią sytuację, co mówiłem o tym, że linki do magazynów nie działają? Pomimo, że mówiłem, że mi się nie wczytuje zostałem zmieszany z błotem, bo nie umiem przeczytac "Free download". Wtedy jakoś inaczej mówiłeś.

PS. Również dostałem taki słitaśny obrazek.

Aha, przeczyść cookies etc., sprawdź na innych przeglądarkach i ostatecznie zmień internet : D

PS. 2. - W ten sposób chciałem tylko ukazać potraktowanie mnie przez tego samego użytkownika, co ma teraz ten sam problem co ja wcześniej.
Odpowiedz
kolego po 1 to nie chodzi o dział Download tylko w nim przypiety temat Lista gier NIEKOMPLETNA ,a po 2 to wina forum bo na ten temat mogłem wchodzić jak byłem zwykłym userem dostałem range mod i w dodatku admin musial mi przypisać range vip(z tego co pamietam bo tez bym w coś nie mogł wejść) w ten temat możesz wejsć w moim przypadku jak nie jestem zalogowany tylko jako gość lub dając na dole strony zakładke WERSJA BEZ GRAFIKI

Cytat:Aha, przeczyść cookies etc., sprawdź na innych przeglądarkach i ostatecznie zmień internet : D

i w tym przypadku znów sie mylisz

Cytat:Widzimy tu przykład stronnictwa w stronę moda - tzw. podlizywanie się.

kolego zadałem pytanie nie tobie tylko adminowi :( a po 2 nikt sie tu nie podlizuje nie jestes w temacie to sie nie wypowiadaj
Odpowiedz
To sam zmień swoje postępowanie. Widzisz... potraktowałem ciebie tak, jak ty mnie. Dziękuje, z mojej strony koniec offtopu.
Odpowiedz