Proszenie się o plusa...
Wszyscy już o tym prędzej wiedzieli, tylko Ty ostatni. xD

Kratos, pokaż swoją moc! :D

Tak nawiasem to można by coś na forum z Pajacykiem dodać na forum. ;)
Odpowiedz
Ej dlaczego mnie obgadujecie.
Ja mam coś w stylu rozdwojenia jaźni, raz jestem bizzardem a raz Vincem. Ale biorę leki i rzadko jestem bizzardem. Ale ja na prawde już nikomu nie dokuczam :D
A poza tym to trochę zmieniłem coś i zamiast prosić się o plusa proszę o negatywa (p.sygn.)
Odpowiedz
Oj tam, patrzyłem na profil, to Vince ma 13, czy 14 lat ;) Więc możemy mu darować.

I oglądając dziennik mojej reputacji dowiedziałem się, że zwrócenie komuś uwagi oraz wyrażenie swojego zdania to "brak czytania ze zrozumieniem"! Trzeba sobie zapisać :)
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz
Coraz bardziej zaczyna mnie to irytować,z dnia na dzień więcej osób ma w podpisie "proszę daj plusika jak pomogłem" to sama satysfakcja że komuś pomogłem nie wystarczy ? nie rozumiem kompletnie intencji tego podpisu,mnie cieszy to że mogłem komuś pomóc,i robię to bezinteresownie,a proszenie się o punkt tylko po to by chwalić się komuś jak ma się ich dużo jest po prostu głupie,bo w końcu nie oto w tym chodziło,by jeden był lepszy od drugiego,tylko o sam fakt pomocy.

Ps. Ciekaw jestem co by było gdyby nie było tej całej "reputacji" czy osoby które mają takowe podpisy dalej by pomagały.

Nie idźmy tą drogą,pozdrawiam.
Odpowiedz
Ja proponuję, delikatną zmianę regulaminu, w której pojawi się wzmianka na ten temat.
[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Odpowiedz
(08-01-2011, 18:09)Kurak5 napisał(a): Ja proponuję, delikatną zmianę regulaminu, w której pojawi się wzmianka na ten temat.

Ja również.
Odpowiedz
Tego raczej załatwić się nie da. To jest kwestia moralna i nie można przymusić kogoś do "nieproszenia się". To leży w gestii samego zainteresowanego, samo przez się świadczy o tej osobie. Chce być postrzegana jako hiena pazerna na punkty, nastawiona na wyniki, a nie na bezinteresowną pomoc to jej sprawa.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Myślę, że Kratos skończył to idealną puentą
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Sorry ale ja jeszcze ani razu nie widziałem takiego posta czy podpisu...ale uważam, że takie coś mogłoby być traktowane jako jakiś offtop, i na dłuższą metę karane ostrzeżeniem (no bo gdyby każdy tak prosił, to by nie wyglądało ładnie)
Odpowiedz
Taki podpis ma The Boss :P
Co do tematu to powinno to zostać ,ale jeśli ktoś,by pisał,że chcę plusa czy też podobne rzeczy powinno zostać zniesione jak już wiele osób napisało to tylko bajer.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: