Dopasuj piosenkę do użytkownika
Ostatnie moje tematy Skojarzenia i Ostatnia literka cieszyły i nadal się cieszą dużym zainteresowaniem. Zdaję sobie sprawę z tego, że z tym tak nie będzie, bo tutaj potrzeba więcej zaangażowania, no ale spróbujmy. Ok, kończę, bo wiem, że przynudzam.:D Już wyjaśniam zasady zabawy.

A więc,
Zabawa polega na tym, że dopasowujemy piosenkę według własnego zdania, które wywnioskowaliśmy o danym użytkowniku naszego jakże przepięknego, boskiego, niezastąpionego, świetnego, przytulnego :D (i wiele innych "cech" można by jeszcze wymieniać) forum. Także piszę dajmy na to nicki bizzard12 (chyba miał taki nick) no i daję bizard12 i daję mu piosenkę, niech pomyślę. O mam Dżem-Whisky. Chyba do niego idealnie pasuje. :D Szczególnie ten kawałek:
Cytat:Brudny, niedomytek - w stajni ciągle śpi
Czego szuka w naszym mieście
Idź do diabła - mówią ludzie pełni cnót

Można by dawać zawsze jakieś uzasadnienie. Można dać link di piosenki, tekst jej, albo po prostu tytuł.

Miłej zabawy. ;)
Odpowiedz
Bart - Glitterati ,,Do You Love Yourself''. Głównie chodzi mi o sam tytuł, o którym od razu dałem myślać o twojej osobie. "Czy kochasz siebie?".
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
Bart ten tekst pasuje jak w morde strzelil
skad ty to wziales
a mozna ukladac wlasne kompozycje?:)
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Z głowy. :D
Ok, można, chociaż to trochę się mija z celem, ale ok. ;)
Odpowiedz
no wlasnie, zeby to nie bylo tak jak z takim jednym tematem, ktory ja zalozylem, jak cos to beda raporty
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Ok, no to dawaj jakiś tekst o jakimś userze.
Odpowiedz
Do Mirry to by było to T2, Jodie Aysha - Heartbroken
Kobieta odejdzie rower NIE!
Dlatego o rower dbam bardziej niż o kobietę
Odpowiedz
Myślę, że do Barta będzie pasowało coś takiego:
Odpowiedz
A do Realincho http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY
Odpowiedz
Kolejny idiotyczny temat made by Bart, jak możecie dopasować jakąkolwiek piosenkę do człowieka nie znając go? Bart to już na siłę wymyśla coraz głupsze tematy.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz