The Boss odchodzi, co z jego rangą?
Napisał do mnie niedawno The Boss i powiedział że odchodzi z forum, więc zdegradujemy go do VIP'a tak jak innych moderatorów którzy zrezygnowali ze stanowiska.

Czy potrzebny jest wg was nowy S.Moderator? Jeśli tak, to powiedzcie kto by się nadawał na to stanowisko.
Odpowiedz
Czyli zostanę jedynym w swoim rodzaju Super Moderatorem? ;D Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tyle, że roboty na forum nie ma zbyt dużo i póki co daję sobie radę z waszą pomocą. Niemniej jednak fajnie by się było zastanowić nad jakimś nowym moderatorem, bo w przyszłości wszystko się może zmienić. Na razie nikt do głowy mi nie przychodzi. Na pewno gdybyśmy tylko rzucili hasło to znalazłby się cały tabun chętnych, ale nie o to chodzi, żeby brać kogoś ot tak bez zastanowienia.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Ja na próbę mogę się zająć SUPER MODEROWANIEM ;d,syf jest w nie których działach !!!
Odpowiedz
Moderator chyba powinien poprawnie pisać po polsku... :cool:
Odpowiedz
Nie mam pojęcia. Tylu ich jest. ;) Może lepiej niech będzie bez zmian. Nie wiem zresztą sam.
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: