Niebezpieczne gry
a ja przyznam sie (tylko nie bic) gralem kiedys w tibie, wiem wiem jak mozna grac w chodzace pixele ale jak zagrasz na ots to masakra nie da sie odcciagnac ale jak sie uda to nie wracac panowie nigdy tyle kaski na sms shopa wydalem obstawiam ze mial bym na ps3
Odpowiedz
bo jesteś idiotą. Masz zrytą psychę, jeśli się nie możesz odciągnąc się od pikselków
Odpowiedz
sevik to nie to. Ja też gram w gry MMO różnego rodzaju ( darmowe z sms shopem -.-' ) ale nie wydaje kasy, bo mi szkoda. To jest tylko gra :\ a przez sms'y ma się różnego rodzaju dodatki i to właśnie ludzi nakłania do wysyłania sms'ów
PlayStation2 Slim SCPH-79003 (nieprzerobiona) :D:D

Mam loki ^^ :P

"Aj beliw Aj ken flaj,
Aj beliw Aj ken tacz di skaj"
Odpowiedz
Co to znaczy "niebezpieczne gry"? Wyskoczy z pudełka płyta i nas zaatakuje? Nie ma czegoś takiego jak "niebezpieczne gry", są tylko ludzie ze skopaną psychą, którym rodzice nie wytłumaczyli różnicy między światem wirtualnym, a tym prawdziwym. Grałem w GTA nie mając jeszcze 10 lat, a nie wdaję się w bójki etc. nie wspominając o zabiciu kogoś czy spaleniu mu domu...

Co do gier MMORPG, biciu krzesłami itd. - to zwykłe uzależnienie, zabierz pijakowi wódkę, to też Ci przywali, zabierz palaczowi fajki, też nie będzie za wesoło.
Odpowiedz
Co do gier to zależy w jakim środowisku człowiek się obraca. Jak z tibijczykami nałogowymi, to nie będze dobrze.
Odpowiedz
co do tego ja sie odcciagnelem od tych pixeli a kaski i tak mi nie szkoda wujek dawal mi wysylac sms on ciagle doladowuje i nie korzysta to wydac trzeba bo sie zmarnuje
Odpowiedz
(30-07-2010, 13:34)krecik napisał(a): Co do gier MMORPG, biciu krzesłami itd. - to zwykłe uzależnienie, zabierz pijakowi wódkę, to też Ci przywali, zabierz palaczowi fajki, też nie będzie za wesoło.

dokladnie tak jak mowisz gdyby mi ktos skasowal jakas postac albo savy z jakiegos rpg to mialby prze.... nie zebym mial go zabic czy uderzyc ale bym sie porzadnie wkur... trzeba duzo czasu zeby nabic sobie level zdobyc jakas bron czy pancerz a ktos to od tak niszczy? bo mu sie nie podoba ze grasz?
ktos pisal o nie wychodzeniu z domu i siedzeniu przed kompem cale dnie
tez tak mialem :) czasy nfs (undrground-mw) i gta sa :)
i nie wylkuczone ze jak dopadne jakas rownie wciagajaca gre to znowu sie zabunkruje:)
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
A ja gram w metina2 i jak ktoś by mi zaje... postać, czy coś zniszczył, to bym nie płakał, i nic bym mu nie zrobił, jezu ludzie, to tylko gra i nic więcej, co innego jak ktoś by mi uszkodził, lub rozwalił motor, to bym zabił bez wahania, ale za postać w grze??

ps. a w warrocka fajnie się gra, i nie uzależnia(tylko przez pierwszy tydzień się nie można odciągnąć)

ps.tibia -ta pikseloza odstrasza hehehe
Odpowiedz
"jak ktoś by mi uszkodził, lub rozwalił motor, to bym zabił bez wahania"
E...

Ogólnie pierwszy raz widzę gościa z metina, który mówi, że jest normalny, ale zabiłby za monitor.
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
(02-08-2010, 19:03)DrainiaC napisał(a): "jak ktoś by mi uszkodził, lub rozwalił motor, to bym zabił bez wahania"
E...

Ogólnie pierwszy raz widzę gościa z metina, który mówi, że jest normalny, ale zabiłby za monitor.

Za motor nie monitor ;/ Czytanie ze zrozumieniem się kłania:D
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: