Ankieta: kto jest za?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
jestem za
90.00%
9 90.00%
niech zostanie tak jak jest
10.00%
1 10.00%
Razem 10 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

zmiany w profilu
Można zrobić aby to było widoczne przy napisanym poście?

Moim zdaniem w sygnaturze panel ,,aktualnie''.
Odpowiedz
Powiem tak, fajny pomysł, ale.. Wielu z Was (nie mówię, że wszyscy) chce rozbudować profil, ale nie ma wypełnionych nawet tych pól, które są dostępne (obawa, że ktoś wykorzysta? Że będzie was nachodził? Że będzie szukał po Polsce?). Dlatego uważam, że ci, którzy chcą to rozbydować niech najpierw wypełnią dostępne :)
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Zróbcie tak, żeby model konsoli był widoczny pod tym panelem

Ilość postów: 31
Reputacja: 3
Model konsoli: SCPH-XXXXX
Pomogłem? Dodaj mi 1pkt reputacji ;)
Odpowiedz
(18-07-2010, 11:21)Kudłaty napisał(a): Zróbcie tak, żeby model konsoli był widoczny pod tym panelem

właśnie o to mi chodziło, ale żeby to:
(15-07-2010, 17:10)nekal napisał(a): dodatkowa rubryka o posiadanych konsolach, grach w które aktualnie gramy
znalazło się pod reputacją (a to z modelem konsoli i ulubioną grą to myślę, iż Woocash dobrze zrobił, że pojawiły się one dopiero po wejściu w profil)
[Obrazek: Neku-tan.png]
Odpowiedz
ja tez myslalem ze to bedzie tak jak opisal Kudlaty nie trzeba bylo by wchodzic w profil uzytkownika
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
(18-07-2010, 09:21)Dexter napisał(a): Powiem tak, fajny pomysł, ale.. Wielu z Was (nie mówię, że wszyscy) chce rozbudować profil, ale nie ma wypełnionych nawet tych pól, które są dostępne (obawa, że ktoś wykorzysta? Że będzie was nachodził? Że będzie szukał po Polsce?). Dlatego uważam, że ci, którzy chcą to rozbydować niech najpierw wypełnią dostępne :)
Pozdrawiam.

Nie sądzę, że ludzie tutaj są aż takimi paranoikami, ale przecież nie ma żadnego przymusu uzupełniania wszystkich tych pól. Każdy ma prawo do prywatności i anonimowości. Fakt faktem, że kilka z tych pól jest zupełnie niepotrzebnych i też można by je usunąć m.in. Xfire, Skype (jest przecież najpopularniejsze gg i starczy) czy O sobie (nikt nie lubi gadać o sobie, a w szczególności opowiadać o tym obcym).
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Kratos ja tam nikogo nie uważam za paranoika, tylko po prostu uważam, że najpierw trzeba albo pouzupełniać stary profil, albo tak jak napisałeś usunąć parę niepotrzebnych pól tak jak napisałeś np. Xfire, czy o sobie. Takie coś to lepiej wywnioskować z postów ;p
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Czyli co dodajemy, a jakie pola można wykasować z profilu?

Moja propozycja:
- dodać "Model konsoli" przy postach, do profilu "aktualnie gram w" - tak jak ktoś wcześniej wspominał
- usunąć "Xfire", "Skype", może "O sobie"
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Skype bym raczej zostawił. ;)
Odpowiedz
do tych trzech wymienionych, można by usunąć jeszcze rubrykę z ulubioną grą (bo i tak mało kto to wypełnia)
Model konsoli i aktualnie grane niech zostaną w profilu, a posiadane konsole niech znajdą swoje miejsce właśnie pod postami :) ...
czyli wyglądałoby to mniej więcej tak:
ilość postów: -
reputacja: -
konsola: -

Ps. może rubrykę "skąd jesteś" też wypadałoby przenieś na wierzch profilu?
[Obrazek: Neku-tan.png]
Odpowiedz