Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
09-08-2008, 11:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2008, 10:40 przez Ramzes 14.)
witam wszystkich jestem nowy na forum wiec w temacie konsolki ps2 rowniez:)
moje pytanie dotyczy kupna konsoli ps2 slim
a wiec:
1.Czy oplaca mi sie kupic w lombardzie ps2 slim z karta pamieci padem i okablowaniem za 330 zł???
2.czytalem ze niektore modele lasera sie szybciej psuja mozna wiedziec jakie i jakie mi polecacie????
3jak sparwdzic model lasera gdyz jak pujde do lombardu przed kupnem chce sparawdzic
dzieki za pomoc:)
(o gry niema strachu bo sie juz zaopatszylm)
chce dodac ze ten lombard jest pozadny wiec nie ma strachu przed kupnem tandety:)
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 6
A propos lasera nie mogę się wypowiedzieć bo po prostu nie wiem, a co do 1. z tego co mówisz to warto, ale warto też się zorientować w jakim stanie jest konsola i ile lat (?) była używana. Jeśli jest w miarę nowa i jest w dobrym stanie bierz. ;)
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
jednym laser trybi latami bez awarii lub zadyszki(tak jak mi:P)innym siada po roku,lub wczesniej albo i pozniej.a co do ceny i ze z lombardu to tak jak pisal poprzednik.dokladnie oblukac,wlaczyc,sprawdzic -----> lub dolozyc 150 i miec z allegro nowke,przerobiona z gwarancja(nawet 2 lata itd)...IMO.
. .
allegro odpada babciaprzyjezdza z belgi:) a 3 dni i kase da mi natychmiast apropo dzis se spacerowalem i w 1 komisie zauwazylem 2 oferty facet mial do spszedania 2 konsole 1 slim z 2 padami memorka i kablami za 300 a 2 to gruba z 1 padem memorka i okablowaniem za 250 zl w tym moje pytanie czy to ze konsola jest tansza wyroznia ja na tle konsolki z lombardu w negatywny sposob ??? po za tym na allegro jest tak samo kuuje sie w ciemno moj budzet to 330 zl co byscie zrobili na moim miejscu
chodzi mi czy ps2 slimz lombardu moze byc lepsze od tego z komisu ??( z lombardu=330zł z komisu=300zł)???
czy to po prostu pszypadek z cenami 9po prostu u jednego taniej a u drugiego drozej)
dobra pomylilem sie chodzi o model konsoli a nie o laser:0 :) jest ktos kto to wie jak sprwdzic model konsolki??? i odpowie na tamte pytania???:)
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 6
1.Możesz kupić gdyż jest niedroga
2.PS2 wersja FAT
3.Włączasz PS2 beż żadnej płyty i w menu naciskasz na padzie Trójkąt i są wersje i ps2 i reszty sprzętu
Liczba postów: 455
Liczba wątków: 24
Jak chcesz sprawdzić bez włączania konsoli to numer modelu znajduje się na pudełku (z boku w lewym dolnym rogu) Będzie tam coś takiego jak SCPH - XXXXX (zamiast X będzie numer modelu konsoli)
I tez możesz sprawdzić na spodzie konsoli. Dokładnie na naklejce.
I pamiętaj że czym większe numery tym nowszy model. Ja posiadam SCPH- 77004 jak większość posiadaczy PS2
I bierz slima.
Sobek thx kupilem a model to 77004 chodzi jak marzenie;) temat zamykajcie;)