Nieobecność
Pamiętam że Kratos ten problem zgłaszał Adminowi, i Admin miał się tym zająć, ja niestety nie jestem w stanie nic z tym zrobić. Zobaczymy po twoim wyjeździe czy będziesz miał dostęp do netu, jak na razie bardzo dobrze wg mnie radziłeś sobie w downloadzie więc z degradacją się wstrzymamy, będziesz chciał zrezygnować to pisz.
Odpowiedz
ja nie mogę wejść w połowę postów w dziale Download! cały czas wyskakuje biały ekran i strony nie ładuje.Dzieje się tak przeważnie gdy post ma ponad 1 stronę
Odpowiedz
Panel użytkownika, dalej edytuj opcje i w opcjach wyświetlania wątków zmień ilość wyświetlanych postów na stronie na 5.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Zgłaszam nieobecność do 1 czerwca, czyli Dnia Dziecka. Na forum nie będę się wcale logował, od dziś pozostało 25 dni do mojego powrotu. Jakoś będziecie sobie musieli poradzić. :-) Mam nadzieję, że jak wrócę to już nie będzie czego moderować. ;-)
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
(15-04-2010, 22:34)Kratos napisał(a): Panel użytkownika, dalej edytuj opcje i w opcjach wyświetlania wątków zmień ilość wyświetlanych postów na stronie na 5.

ale dalej ta metoda nie dziala np w temacie lista gier(niekompletna),a nastepna sprawa co dziennie nie moge wejsc na forum,bywa czasem tak ze nawet 3 godzinny forum jest nie dostepne(biala strona)
Odpowiedz
katastrofa od godziny 18 do teraz czyli 22.26 dopiero teraz weszlem na forum !! a tak to biala strona !!panowie admini przydalo by sie cos z tym zrobic
Odpowiedz
Zrobiłem. Sesje padły w MyBB :/
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Przedłużam nieobecność do 10 dnia tego miesiąca.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Wyjeżdżam na tydzień, więc nie tęsknić :cool:.
Po odpoczynku wracam nadrabiać zaległości.
Pozdrowienia dla wszystkich :).
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: