Ankieta: Które lepsze płyty?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Verbatim
66.67%
22 66.67%
Hawick
3.03%
1 3.03%
Tx - Think extra
3.03%
1 3.03%
Sony
27.27%
9 27.27%
Emtec
0%
0 0%
Razem 33 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Płyty
Klikajcię która waszym zdaniem jest lepsza
Odpowiedz
No bez wątpliwości Verbatim. :D Dwóch "firm" nie znam. Pewnie wiecie jakich? :D
Odpowiedz
Sony są najlepsze, jak zresztą pod każdym względem. Najlepsze telewizory, kina domowe, laptopy, bardzo dobre gry oraz filmy. No, można nieźle wyliczać. Na tych płytach nigdy się nie zawiodłem i nie słyszałem, żeby ktoś miał z nimi problemy. Należą jednak do najdroższych, ale tutaj nie płaci się za byle co. ;-) Dla przykładu płyta CD kosztuje około 1,50 zł, DVD - 2 zł, a DL już 10 zł. Czysty nośnik BD to koszt u nich około 30 zł. Płytka Sony nigdy mi się też źle nie nagrała, zawsze wszystko szło perfekcyjnie, w przeciwieństwie do Tesco, czy Shivaki. Nie mam z nimi jakiś większych problemów, ale czasami po prostu lubią się psuć (1 na 100).
Tak w ogóle, to zły dział i trzeba przenieść. Patrz, gdzie zakładasz wątki.

Bart napisał(a):Dwóch "firm" nie znam. Pewnie wiecie jakich?

Ta, też nie wiem skąd to człowieku wytrzasnąłeś. :D TX albo Hawick to chyba firmy, które po miesiącu upadły. Mylę się?
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
sony nie używałem za to verbatim użwam tylko i wyłącznie DVD-R ,0 problemów a z DVD+R kilka wiec tylko i wyłącznie DVD-R verbatim ,sony pewnie tez nie najgorsze reszta z wyżej wymienionych się nie nadaje do ps2
ps2 slim SCPH75004 ,1dualschock,8mb sony z FMCB,64mb,kabel component, kamera-eye toy .
Odpowiedz
Verbatim - tylko raz miałem problem, ale to wina ch**owego obrazu płyty. Za to z Soniaczami miałem trochę nieprzyjemności. Wypaliłem kilka gier na płytach Sony DVD-R i nie działały na mojej konsoli. Potem te same gry na Verbatimach i ruszyły. Mimo wszystko jednak Sony jest prawie najlepszą firmą zaraz pod TDK (sprawa dyskusyjna) i Verbatim
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz
Sony najlepsze verbatim może być,ale sony lepsza firma i jakość

Odpowiedz
Czemu nie ma w ankiecie oryginalnych TESCO? Doskonała jakość, trwałość a co najważniejsze niska cena.
Odpowiedz
nie ma firmy hawick tylko hawk ;)
źle przeczytałeś :D http://images.okazje.info.pl/p/komputery...-hawk-.jpg
wbrew pozorom są to dobre płyty, ale nie tak jak verbatim :D

najlepsze są verbatim
Pomogłem? Dodaj mi 1pkt reputacji ;)
Odpowiedz
Grałem na wielu płytach.
Ranking:
1.Verbatim(nigdy nie miałem z nimi problemów)
2.Sony(czasami się zacinały)
3.Think Xtra(filmy,gryPC,muzyka ale jeszcze nie próbowałem na PS2 więc pytanie opłaca się próbować płyty z carfura moim zdaniem jakość dobra).
4.Emtec(płyty średnie jedynie co na nich mam to kopie na PSX).
5TDK(mam tylko jedną kopie i dawno temu ją używałem i nie czyta płyty)
6.Hawick(szóste miejsce dlatego że tanie to one nie są więc nie próbowałem stąd takie miejsce)
Odpowiedz
verbatim innych nie uzywam chyba ze maja byc odtwarzane w pc
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz