Xlink Kai
Jeżeli to działa jak hamachi to musisz się z kimś umówić by z nim pograć.
Odpowiedz
Aha ;( to lipa
Odpowiedz
Dlaczego lipa? Rozwiązanie jest genialne, przecież i tak serwery wyłączyli to chociaż tak pograsz zdalnie. No i nie zapominajmy o tym, że gra musi posiadać tryb LAN.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
To nie lipa tylko podobne do homanchi jest tylko pod względem że tworzy sieci a pozatym to niczym. W xlink kai nie umawiasz się na gre tam masz do karzdej gry stworzone "areny" gdzie grasz.A najlepsze jest to że nawet klany tam masz do takich gier jak COD itp.
Niech każdy kto się zajerestruje na xlink kai poda tu swój Tag Mój to Fenix_pl
Odpowiedz
Hej,czy jest możliwość gry online w fifa 10 na tym xlink kai?
Odpowiedz
Jak fifa ma tryb lan to tak
Odpowiedz
W gran Turismo też można na tym grać?
Odpowiedz
Też można wszystkie gry z trybem lan
Odpowiedz
Chyba nie do końca załapałem .... mam router TP-Link (m. TL-WR340G) i do routera jest podłaczony kable z neta i od tego idą dwa kable:
do kompa i do ps2.
I tu moje pytanie co zrobić (krok po kroku bo troche nie kumaty jestem:Dhehehe) żeby załozyc takie cos na CoD3?? (wersja [PAL], mam FMCB)
http://pustamiska.pl/ Pomóż zwierzakom w potrzebie!!! Wystarczy że klikniesz !!!
Odpowiedz
Zainstalowałem xlink'a, patrze, a dział PS2 świeci pustkami...W x360 500 osób. Zagrał by ktoś w GT4? Jak coś to pisać na PW.
[Obrazek: 21164.gif]
[Obrazek: 4362.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: