Temat Poradniki?
witam mam pytanko do osób prowadzących?..a mianowicie chodzi mi o dział Game Coroner-->Poradniki ,moim zdaniem jest tam jeden wielki syf ,z działu z poradnikami zrobiła sie jedna wielka Plisownia:) .Mamy dział z prośbami to tam powinny być zamieszczane posty typu szukam,potrzebuje,itd.Tam powinny znajdować sie posty tylko z konkretnymi linkami lub stronami do poradników.

///Edit by jacek7910////
ps: i czy w dziale Game Coroner(czyli wszystko to co nie pasuje do innych tematów związanych z grami na PS2) temat z poradnikami do gier jak najbardziej tam nie pasuje:P bardziej bym go widział w dziale download tam by on pasował jak ulał:shy: chyba że sie myle i ten dział o poradnikach nie tyczy sie gier na ps2!
Odpowiedz
(31-03-2010, 10:07)jacek7910 napisał(a): witam mam pytanko do osób prowadzących?..a mianowicie chodzi mi o dział Game Coroner-->Poradniki ,moim zdaniem jest tam jeden wielki syf

hhhmmm po prostu nazbieralo sie prozb

(31-03-2010, 10:07)jacek7910 napisał(a): z działu z poradnikami zrobiła sie jedna wielka Plisownia:)

no ale ten temat po to jest przeczytaj pierwsza strone

mysle ze temat moglby zostac, i zostac tam gdzie jest, tyle tylko ze, linki sa pomieszane z prosbami, mozna by je (linki) umiescic w dowloadzie tak jak mowisz Jacek, chociaz wtedy trzeba by tez chyba przeniesc ''plisownie'' albo po prostu stworzyc liste z linkami do poradnikow w gamecorner
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
jacek7910 napisał(a):Mamy dział z prośbami to tam powinny być zamieszczane posty typu szukam,potrzebuje,itd.

Nie, jak temat jest w GC to niech tam lepiej zostanie, użytkownicy mogą w wygodny sposób otrzymać odpowiedź na pytanie i nie muszą zaglądać wgłąb forum. :-)

jacek7910 napisał(a):Tam powinny znajdować sie posty tylko z konkretnymi linkami lub stronami do poradników.bardziej bym go widział w dziale download tam by on pasował jak ulał:shy: chyba że sie myle i ten dział o poradnikach nie tyczy sie gier na ps2!

Nie mylisz się. Teraz sobie pomyślałem, jakby to ładnie w Download wyglądało. Jestem za tym, aby stworzyć osobne subforum "Poradniki" i tam umieszczać konkretne poradniki związane z grami. 1 poradnik = 1 temat, tak jak jest to w przypadku programów. Linki byłyby do tych solucji od GOL'a i podobnych, jak komuś się chce można skopiować zawartość dokumentu do edytora tekstowego, zuploadować go i po prostu podać link do pliku. Tak jak jest to w przypadku GoW'a:

Kod:
http://www.sendspace.pl/file/536e0f3b2348e178a435b9e

Trzeba by było jednak trochę osób chętnych do pracy. Widzę, że jacek7910 jesteś chętny, bo dajesz już linki RS w temacie. Myślę, że na pewno ktoś by się jeszcze znalazł i można by było z tym ruszyć. Co wy na to? ;-)
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
no to teraz pozostaje nam czekac na ruch administracji :P
Odpowiedz
No widzę dodajesz czasami jakieś poradniki z GOL'a do tematu Poradniki. ;-) Jakby był dział, to byś pozakładał dla każdego posta osobny wątek, a z tematu byśmy usunęli i podawali w nim tylko zewnętrzne linki. Ludzie na pewno się znajdą do uploadowania poradników. ;-)

jacek7910 napisał(a):pozostaje nam czekac na ruch administracji

Woocash88 coś się do mnie ostatnio nie odzywa, chyba się obraził. :P
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
[R]ay, nie obraziłem się, na pw Ci napisałem o co chodzi.

Dział "Poradniki" stworzony. Mam nadzieje że to nie jest słomiany zapał, koledzy ; )
Odpowiedz
(25-04-2010, 03:18)Woocash88 napisał(a): [R]ay, nie obraziłem się, na pw Ci napisałem o co chodzi.

Już odpisuję. :P

Woocash88 napisał(a):Mam nadzieje że to nie jest słomiany zapał, koledzy ; )

Ja również mam nadzieję, bo chciałbym stworzyć na tym forum coś naprawdę wielkiego, czego w internecie jeszcze nie ma, czyli zbiór darmowych (no dobra, na GOL-u się za to płaci, ale who cares about it? ;-)) poradników dla konsoli PS2. Jacek jak możesz, to dla swoich linków w temacie "Poradniki" załóż osobny temat w nowo stworzonym dziale. Czyli 1 temat = 1 poradnik, no i oczywiście jak ktoś się czuje może wrzucać więcej linków. Ja nic uploadował nie będę, ponieważ konta premium na RS kupuję zazwyczaj na 8h z aktywnym SL.

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości