Opieka nad działem download
Jestem za. Wole tego Jarka niż Ksysa
Odpowiedz
Z całym szacunkiem, ale nie brałbym Jarka na to stanowisko. Nie przestrzega prostych zasad działu download mimo moich ostrzeżeń, a do tego po nadaniu rangi uploadera spoczął na laurach. Oczywiście teraz nagle coś ruszyło, ale to z pewnością nie dlatego, że szukamy kogoś do opiekowania się działem...
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Hmm kratos widze ze jestes no life i siedzisz caly czas na forum i potrafisz ludzi wkur... Moze sam sie zajmij dzialem i kopiuj linki z peb itd? I z calym szacunkiem jak moge uzupelniac liste jak jej nawet nie moge edytowac lol.
[Obrazek: 31141h.gif]
[Obrazek: 23251.png]
Odpowiedz
No-lifem? Zdecydowanie bardziej wolę określenie "bystry chłopak". Wkurzam ludzi, ale tylko tych, którym to się należy. Powiedziałem prawdę, a ty już zaczynasz atakować. Widzisz właśnie dlatego nigdy nie zrobiłbym cię tym opiekunem. Jesteś typem narwańca, a do tego typu "pracy" trzeba mieć raczej spokojny umysł, a najlepiej stalowe nerwy. Prosta sytuacja - ktoś cię zwyzywa za błędne linki do gry i co ty byś zrobił? Też go zwyzywał i rozpoczął bezsensowną kłótnię.

Co do edytowania listy gier to przecież jasne, że ty nie mogłeś tego robić. Chodziło mi raczej o proste wrzucanie linków. Mam ci skopiować wiadomości, w których dawałem ci dobre rady? I co? I ty dalej robiłeś swoje. Nie potrafisz korzystać nawet z wyszukiwarki. Porządek przede wszystkim.

I jasne, że mógłbym sam zająć się tym działem, ale jak na no-life mam bardzo mało czasu i nie mogę tego robić regularnie. Poza tym widzę, że decyzja została już podjęta w kuluarach. Trudno. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że będziesz rzetelnie wykonywał swoją robotę, a osoba, która cię mianowała tym opiekunem nie będzie się ciebie wstydzić. Ja ze swojej strony całkowicie się odcinam w takim razie od tego działu, w każdym sensie.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Witam! Mam bardzo przykra wiadomosc ponieważ nie mam czasu aby dodawać gry. Przez 12 godzin nie ma mnie w domu a jak przychodze to jestem zmeczony i ide spac wiec nie chce zaniedbywac tego dzialu i prosze o przyznanie tej rangi jakiejs osobie co posiada bardzo duzo czasu...
[Obrazek: 31141h.gif]
[Obrazek: 23251.png]
Odpowiedz
Więc jeżeli Jarek zrezygnował, nikt więcej nie głosuje, a Krys dostał najwięcej głosów to odezwę się do niego czy nadal chce się zaopiekować tym działem.

EDIT: Krys się zgodził i dostał moderatora na dział download, miejmy nadzieję że sprawdzi się na tym stanowisku.
Odpowiedz
postaram sie nie zawiesc waszych oczekiwan
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Krys ostatnio się nie loguje na forum, mówił że wyjechał za granice, cóż zdegradowałem go, a na jego miejsce postawiłem użytkownika Jacek7910, rozmawiałem z Jackiem na ten temat i się zgodził, co prawda nie uzgodniłem tego z resztą ekipy, jeżeli ktoś ma jakiś sprzeciw niech napisze.
Odpowiedz
Witam proszę administracje aby zdegradowali mnie do zwykłego usera ,a range Moda dali innej kompetentnej osobie lub nie dawali nikomu ,bo Kratos idealnie daje sobie sam rade.Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: