Black
w tej grze nawet muzyka jest super ;d
Sony PS2, 3x DUAL SHOCK 2, Memory Card 32MB, 11 Gier,
Pomoc = +reputacja
Odpowiedz
a na starym X-boxie filmiki dało się przewinąć w Blacku .
ps2 slim SCPH75004 ,1dualschock,8mb sony z FMCB,64mb,kabel component, kamera-eye toy .
Odpowiedz
W Blacku na PS2 też można, ale dopiero gdy już raz obejrzysz, czyli np jak przechodzisz misje drugi raz, to już możesz sobie obejść filmiki.
Odpowiedz
ale mimo wszystko jeśli idziesz gre 1 raz to jest to denerwujące ;)
[Obrazek: 16671.png]
[Obrazek: 27118.jpg]
Odpowiedz
(10-03-2010, 16:46)Chmielu_96 napisał(a): w tej grze nawet muzyka jest super ;d

No jasne, wyszedł nawet osobny soundtrack. Po prostu finezja destrukcji, tak to bym określił. :D

(10-03-2010, 18:30)Mateuka napisał(a): ale mimo wszystko jeśli idziesz gre 1 raz to jest to denerwujące ;)

Denerwujące? W jakim sensie? Według mnie filmiki są świetne, nagrane przy pomocy prawdziwych aktorów i to one właśnie budują w grze największy klimat. Przechodząc misje czekałem głównie na nie, aż znów obejrzę filmik. No, ale jak się prostego języka angielskiego nie potrafi, to inna sprawa.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
nikomu język w filmikach nie przeszkadza ale niektórzy nie mają ochoty patrzeć go za każdym razem.
ps2 slim SCPH75004 ,1dualschock,8mb sony z FMCB,64mb,kabel component, kamera-eye toy .
Odpowiedz
To dlaczego go nie przewiną? Przecież tylko raz trzeba obejrzeć.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Czytałem caaały wątek odnosnie gry, dużo tego Napisaliście i aż nie chciało mi się wierzyć że nadaremnie... ;)

Postanowiłem sprawdzić czy gra jest aż tak dobra jak tutaj opisujecie... Napisze bez cienia wątpliwości że MIELIŚCIE racje. Myślałem że w dziedzinie FPS już nic mnie nie zaskoczy, że Far Cry wciąż będzie moja ulubiona strzelaniną...

Misje są ciekawe i bardzo angażują także NIE ma mowy o nudzie w przypadku tej gry, ani też o włączeniu ją na kwadrans. Nie można sobie też odpuszczać jeśli chodzi o śledzenia rozgrywki (może poza pierwszą misją) na ekranie bowiem w każdej chwili może nas zajść przeciwnik ze SPAS'em... Jak dotąd (a jestem w 5 misji) najbardziej mnie zaciekawiła misja druga, świetne cieniowanie ta mgła unosząca się w powietrzu, misja odbywa się nocą co daje dodatkowy ładunek emocji.

Jak na razie gra mnie pozytywnie zaskoczyła, jest wymagająca (gram na normalu) jest niezwykle urozmaicona - ściany krajobraz to NIE tylko bitmapa ale interaktywna cześć gry, dobór broni i frajda płynąca z ich korzystania. I wreszcie przeciwnicy, którzy grzeszą IQ :D
Odpowiedz
MR. JACK napisał(a):Jak dotąd (a jestem w 5 misji) najbardziej mnie zaciekawiła misja druga, świetne cieniowanie ta mgła unosząca się w powietrzu, misja odbywa się nocą co daje dodatkowy ładunek emocji.

A co sądzisz o misji bodajże 4, Vrataska Foundry? To jest właśnie moja ulubiona misja, ponieważ jest najbardziej efektowna. Dosłownie na każdym kroku wybuchy: beczki z benzyną, miny, reaktory, czy w końcu destrukcja dwóch kominów z RPG to po prostu szczyt możliwości graficznych PS2. ;-) Nic tak nie sprawia w tej grze frajdy, jak wydupczenie w powietrze czegoś ogromnego. :-)

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
ja będę przechodzić ta grę po raz nasty ale teraz w trybie progresiv scan bo kabelek kupuje a ta gra obsługuje 576i no liczę że w gran turismo 4 pogram na 1080i a tu dla zainteresowanych tematem podaje listę gier działających w trybie progresive scan większość ich działa w na NTSC mnie to nie robi większej różnicy będę ściągał w NTSC bo w pal mało działa http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pla...HD_support niektóre nie mają w menu wyboru trybu w progresive wiec trzeba ręcznie je włączyć w taki sposób podczas bootowania konsoli wcisnąć X+/\)
Odpowiedz