10-03-2010, 16:46
w tej grze nawet muzyka jest super ;d
Sony PS2, 3x DUAL SHOCK 2, Memory Card 32MB, 11 Gier,
Pomoc = +reputacja
Pomoc = +reputacja
|
Black
|
|
10-03-2010, 16:46
w tej grze nawet muzyka jest super ;d
Sony PS2, 3x DUAL SHOCK 2, Memory Card 32MB, 11 Gier,
Pomoc = +reputacja
10-03-2010, 18:06
a na starym X-boxie filmiki dało się przewinąć w Blacku .
ps2 slim SCPH75004 ,1dualschock,8mb sony z FMCB,64mb,kabel component, kamera-eye toy .
10-03-2010, 18:22
W Blacku na PS2 też można, ale dopiero gdy już raz obejrzysz, czyli np jak przechodzisz misje drugi raz, to już możesz sobie obejść filmiki.
10-03-2010, 23:14
(10-03-2010, 16:46)Chmielu_96 napisał(a): w tej grze nawet muzyka jest super ;d No jasne, wyszedł nawet osobny soundtrack. Po prostu finezja destrukcji, tak to bym określił. :D (10-03-2010, 18:30)Mateuka napisał(a): ale mimo wszystko jeśli idziesz gre 1 raz to jest to denerwujące ;) Denerwujące? W jakim sensie? Według mnie filmiki są świetne, nagrane przy pomocy prawdziwych aktorów i to one właśnie budują w grze największy klimat. Przechodząc misje czekałem głównie na nie, aż znów obejrzę filmik. No, ale jak się prostego języka angielskiego nie potrafi, to inna sprawa.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009 Pomogłem? KLIKNIJ
11-03-2010, 00:19
nikomu język w filmikach nie przeszkadza ale niektórzy nie mają ochoty patrzeć go za każdym razem.
ps2 slim SCPH75004 ,1dualschock,8mb sony z FMCB,64mb,kabel component, kamera-eye toy .
To dlaczego go nie przewiną? Przecież tylko raz trzeba obejrzeć.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
24-04-2010, 21:36
Czytałem caaały wątek odnosnie gry, dużo tego Napisaliście i aż nie chciało mi się wierzyć że nadaremnie... ;)
Postanowiłem sprawdzić czy gra jest aż tak dobra jak tutaj opisujecie... Napisze bez cienia wątpliwości że MIELIŚCIE racje. Myślałem że w dziedzinie FPS już nic mnie nie zaskoczy, że Far Cry wciąż będzie moja ulubiona strzelaniną... Misje są ciekawe i bardzo angażują także NIE ma mowy o nudzie w przypadku tej gry, ani też o włączeniu ją na kwadrans. Nie można sobie też odpuszczać jeśli chodzi o śledzenia rozgrywki (może poza pierwszą misją) na ekranie bowiem w każdej chwili może nas zajść przeciwnik ze SPAS'em... Jak dotąd (a jestem w 5 misji) najbardziej mnie zaciekawiła misja druga, świetne cieniowanie ta mgła unosząca się w powietrzu, misja odbywa się nocą co daje dodatkowy ładunek emocji. Jak na razie gra mnie pozytywnie zaskoczyła, jest wymagająca (gram na normalu) jest niezwykle urozmaicona - ściany krajobraz to NIE tylko bitmapa ale interaktywna cześć gry, dobór broni i frajda płynąca z ich korzystania. I wreszcie przeciwnicy, którzy grzeszą IQ :D
24-04-2010, 21:54
MR. JACK napisał(a):Jak dotąd (a jestem w 5 misji) najbardziej mnie zaciekawiła misja druga, świetne cieniowanie ta mgła unosząca się w powietrzu, misja odbywa się nocą co daje dodatkowy ładunek emocji. A co sądzisz o misji bodajże 4, Vrataska Foundry? To jest właśnie moja ulubiona misja, ponieważ jest najbardziej efektowna. Dosłownie na każdym kroku wybuchy: beczki z benzyną, miny, reaktory, czy w końcu destrukcja dwóch kominów z RPG to po prostu szczyt możliwości graficznych PS2. ;-) Nic tak nie sprawia w tej grze frajdy, jak wydupczenie w powietrze czegoś ogromnego. :-)
ja będę przechodzić ta grę po raz nasty ale teraz w trybie progresiv scan bo kabelek kupuje a ta gra obsługuje 576i no liczę że w gran turismo 4 pogram na 1080i a tu dla zainteresowanych tematem podaje listę gier działających w trybie progresive scan większość ich działa w na NTSC mnie to nie robi większej różnicy będę ściągał w NTSC bo w pal mało działa http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pla...HD_support niektóre nie mają w menu wyboru trybu w progresive wiec trzeba ręcznie je włączyć w taki sposób podczas bootowania konsoli wcisnąć X+/\)
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| The Getaway: Black Monday - Opinie | Mr.Q | 3 | 3247 |
20-06-2012, 18:08 Ostatni post: Kratos |
|