Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Jak już wszyscy pewno zdążyli się zorientować nasze skromne progi pożegnał niejaki Darosław, który od jakiegoś czasu był odpowiedzialny za dział z linkami do gier. W związku z tym fajnie byłoby jak najszybciej znaleźć jego następcę, do którego obowiązków należałoby głównie sprawdzanie linków i uzupełnienie listy gier oraz ogólnie dbanie o porządek w tymże dziale. Ja oczywiście dalej mógłbym jakoś też tego kogoś poinstruować czy dotłumaczyć coś. Do rzeczy - kogo proponujecie? Jeżeli chodzi o mnie to brałbym człowieka, który już się do tego zgłosił w innym temacie, tzn. Krysa. Nie znam go na wylot, ale wydaje mi się, że jest na tyle odpowiedzialny, że zależałoby mu żeby ten dział jakoś utrzymać w ryzach.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 1988
Liczba wątków: 39
Szczerze wybrałbym drakon'a. Ale on to wiadomo - piratów nie lubi(jak ja, ale kiedyś czasem trzeba ;) ). Ja bym wybrał na waszym miejscu kogoś odpowiedzialnego, który dużo czasu spędza na forum oraz kogoś który nie opieprza się(tak jak ja dawniej z tym Downloadem i Darek :D ).
Nie pomagam na GG i PW!
No tak - co do cech, jakie powinien mieć ten "nowy" chyba wszyscy się zgadzamy, ale chodziło mi bardziej o konkretne kandydatury. Co prawda podałeś drakona, ale z tego co piszesz to on na to nie pójdzie. Ja tam nie wiem, ty go pewno lepiej znasz.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
25-01-2010, 01:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2010, 02:38 przez GENERiC.)
Jakbyś mu zaproponował to by reakcja jego na pewno nie byłaby ciekawa. ;)
BTW: Jakby ktoś miał linki do PRIDE FC na PS2 to chętnie się zaopatrzę.
Nie pomagam na GG i PW!
Aha no to już przynajmniej mamy pewność i może na zasadzie eliminacji w końcu kogoś wspólnie wybierzemy :D
Dodałem jakieś linki do tej gry, ale no to przecież nie miejsce na takie prośby :p
Oj tam nie krytykuj.
To może kogoś z tych, który jest już tutaj niekrótki czas co?
Nie pomagam na GG i PW!
Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 17
Wg. mnie nadają się Krys lub Nekal, oni regularnie odwiedzają forum, ale chyba bardziej jestem za Krysem. A najlepiej by się nadawał Jacek7910, szkoda że nas opuścił. Tak na marginesie to trzeba by chyba zwrócić uwagę uploaderom, bo mamy ich chyba 3, a gier nie wrzucają już długo.
No właśnie, jest ich 3, a robią tyle co nic. Ja mogę im podesłać stosowne info (nie mylić z groźbą) i jeżeli dajmy na to w ciągu miesiąca nic się nie zmieni to ten zaszczytny tytuł według mojej opinii, powinien im zostać odebrany. W końcu co to za uploader, który nie uploaduję gier? Ba, nawet rzadko forum odwiedza.
Odnośnie głównego problemu to są póki co 2 głosy na Krysa i jakby 1 na nekala, ktoś jeszcze ma ochotę się wypowiedzieć?
Może być i Krys.
3:1
Nie pomagam na GG i PW!
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 35
Witam! ;) Jesli by Wam to nie przeszkadzało jak i innym userom tego forum to mógłbym się zaopiekować tym działem ;)