Co sądzicie o next genach?
Ja tam dalej wolę PS2. A większość gier z next-genów wychodzi na pc, więc nie mam na razie potrzeby kupować PS3 lub XBOXA. I panie blizzard12 - od kiedy to PSP jest równie stary co PS2? Ma podobne parametry ale PS2 jest duuuużo starsza. Fak faktem większość nowych gier na PS2 to konwersje z PSP, co niestety nie wychodzi na dobre poczciwej kosoli (chodzi mi tylko o gorszą jakość grafiki nie grywalność). A nowe konsole szokują jak na razie tylko grafiką, grywalność pozostaje na poziomie PS2, z małymi wyjątkami).
Odpowiedz
(29-12-2009, 14:17)proevo82 napisał(a): A nowe konsole szokują jak na razie tylko grafiką, grywalność pozostaje na poziomie PS2, z małymi wyjątkami).
A tu się nie zgodzę. Gry na ps3/ x360 już nie wymiatają graficznie (chociażby brać pod uwagę crysisa), a grywalność jest znikoma (w stosunku do ps2).
[Obrazek: Neku-tan.png]
Odpowiedz
A najnowszy Final Fantasy? On ma chyba najlepsze modele postaci w ogóle.
ostatni login - 10 kwiecień 2010r. 10:50[/i]
Odpowiedz
Obie te konsole są dobre, xbox ma ten minus że trzeba płacić za gre w sieci, a w ps3 jest to za darmo. Nie wiem czy to prawda ale czytałem sporo komentarzy że w xbox'ie 360 jest lepsza grafika. Pad od xbox'a jest dla mnie strasznie niewygodny, wole grać na klasycznym padzie sony, już się po prostu do niego przyzwyczaiłem.
Odpowiedz
grafika jest na ps3 taka jak na X-360 obie są porównywalne do siebie a na pewno nie gorsza jest na ps3 bo po pierwsze X-360 wyszly w 22 listopada 2005 a ps3 11 listopada 2006 wiec o czym mowa
ps2 slim SCPH75004 ,1dualschock,8mb sony z FMCB,64mb,kabel component, kamera-eye toy .
Odpowiedz
Sony też wprowadza płatny PSN, ale nie pamiętam już czy odnosi się to też do gier online.

@up:Nie rozumiem Twojego nawiązania do daty wydania gier. Z tego co rozumiem to pierwsza gra musi być najlepiej rozwinięta technicznie.

Po raz kolejny mówię, że jak chcecie coś powiedzieć to przedtem zajrzyjcie do technicznych dokumentacji obu konsol i wtedy wysnujcie wnioski.
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
(03-01-2010, 17:10)GENERiC napisał(a): Sony też wprowadza płatny PSN, ale nie pamiętam już czy odnosi się to też do gier online.
w psp jest w pełni bezpłatny
[Obrazek: Neku-tan.png]
Odpowiedz
Jedyne co mnie utrzymuje w równowadze że tak powiem to to, że Next Geny są trudne i drogie w utrzymaniu, tzn. gry ważą od 6/7 Gb w górę (ściąga się tydzień) , płyty DL są po 10zł, no ale zawsze znajdzie się jakiś fanboy dla którego komp włączony 24h/7 nie jest żadnym problemem a dyszka od mamusi to codzienność. Np. mój kolega kupił Xboxa za 800zł + 100zł za przerobienie, mniejsza... X-a ma już pół roku i jedzie na 6 pirackich grach, połowe kupił, połowe ściągnął mu kumpel za dodatkowe 10zł, zmarnował kilka płyt bo napęd nie chciał mu nagrywać DL. Ale okropnie wkurza mnie to gdy pojawia się nowa gra na xboxa, a na warezach i torrentach "maćki1995" i "michały12" piszą komentarze: zapowiada się zrombista gierka, już zassyssam, dajcie seda!
Fajnie że mogłem się wyżalić. Pozdro fan boye!
Odpowiedz
Źle, że się wyżaliłeś. Typowa gadka 12-letniego dziecka. A bo gry ważą 7GB. Bardzo dobrze. Ogółem cały czas odnosisz się tylko do piractwa. W ogóle nic nie powiedziałeś treściwego, tylko żalisz się, że Twój internet ściąga 7GB w tydzień.

@nekal:Nie ma jeszcze chyba płatnego PSN. I na PSP i na PS3.
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
Eh.. Posiadaczami X-a są głównie dzieci w wieku 14-18 lat, którzy dostali go na urodziny albo pod choinkę od tatusia i niby skąd mają mieć pieniądze na oryginały które kosztują 100-300zł? Przecież od tego jest neostrada 4 GB albo jakaś inna netia..

(01-02-2010, 17:24)GENERiC napisał(a): twój internet ściąga 7GB w tydzień.

nie mówiłem na swoim przykładzie.. ~.~
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości