Tagowanie tematów
Witam!
Ponieważ moderuję działy forum takie jak "Bazar" oraz "Sprzęt" i w związku z otrzymaną od administratora wiadomością o bałaganie na forum, wnoszę prośbę (pomysł taki), by tematy w tych dwóch wyżej wymienionych forach były tagowane.

W "Bazarze", by forum to było bardziej przejrzyste, no i by szybciej szukać interesujących danego użytkownika tematów, tagi można zaprezentować w taki sposób-

[SPRZEDAM]
[KUPIĘ]
[ZAMIENIĘ] .

Tagi w "Sprzęcie" byłoby trudniej wymyślić, ale myślę, że dałoby się to zrobić. Mogą być one takie jak:

[INFO]
[PROBLEM]
[DODATEK] .

Napiszcie mi, co o tym sądzicie oraz podsuwajcie własne propozycje tagów.

Serdecznie pozdrawiam,
[R]ay
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Moim zdaniem dobry pomysł, popieram go ale wtedy byś musiał zedytować już istniejące tematy ;P
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Spoko, tym mogę się zająć, nie ma problemu. A i tematów jest mało.

Administratorem jesteś, więc jeżeli popierasz... może napisz odpowiedni temat i go przyklej? :P

Pozdro
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Dobry pomysł, jak coś to mogę pomóc.
Nie zastąpisz matki gdyż masz tylko jedną!
Kochaj, bron ją, szanuj oto sprawy sedno...

[Obrazek: 849.png]

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
Jedyne, co potrzeba do pomocy, to założyć nowy temat. Nie mogę tego zrobić ja, więc może jakaś osoba z wysoką rangą?

EDIT:
Przepraszam, po prostu nie zaglądnąłem na forum, tylko od razu tu. ReV napisał już co trzeba.

Temat proszę zamknąć lub go usunę, bo nie większego sensu się już w nim wypowiadać.

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Nie usuwać, niech wisi dla potomnych ;).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
W związku z dużą ilością innych tematów w dziale "Bazar", dodałbym następujący tag [WYCENA], dość dużo osób się o to pyta. Z resztą, sami zobaczcie- jest to na każdej podstronie.

Dodam, że już zaedytowałem wszystkie istniejące tematy, jest porządek.

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz