jak przegrac plytke z gra na druga .
witam. Chodzi oto ze mam konsole ps2 i od kolegi gre wladca pierscieni trzecia era i chcialbym ja przegrac na czysta plyte tylko ze na tej plycie z tymi wladcami nie ma obrazu plyty tylko foldery i pliki ... jak to przegrac Prubowalem juz chyba wszystkiego .. dodam ze mam tylko jedna nagrywarke dvd wiec z plyty na plyte nie przegram od tak . POMOCY .
Odpowiedz
Masz przerobioną konsolę?
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz
w nero bierzesz opcję kopiuj DVD
Odpowiedz
mam modbo 760 .. ale biore kopiuj dvd i za kazdym razem w polowie albo na koncu wyskakuje 'operacja nie powiodla sie' .. nawet nie chce czystej plyty tylko Error blad zapisu itd Prubowalem juz kilkoma programami i to samo
Odpowiedz
ale czytasz co pisze ? On nawet nie chce odemnie czystych plyt bo w trakcie kiedy zgrywa na kompa pojawia sie blad w pewnymm momecie w kazdej grze .. ; / a jezeli np sciagne z rapida albo z kads gre w kilku partach to jak je pozniej polaczyc w calosc i nagrac?
Odpowiedz
Włącz DVD Decrypter, zrób obraz (Mode-Iso-Read), później wypal na DVD (Mode-Iso-Write) i tyle. Chyba, że masz walnięte ścieżki na oryginalnej płycie i dlatego Ci nie czyta.

Co do drugiego pytania - nie musisz ich niczym łączyć, wystarczy Ci program archiwizujący taki, jakim zostały podzielone/spakowane (WinRAR, WinZIP). Po kliknięciu pierwszej części będziesz mógł całość wypakować.
Odpowiedz
no to moze mam cos z tymi sciezkami czy cos no bo dvd descrypterem tez tak prubowalem .. ale dziwne jest to ze na tej plycie oryginalnej nie ma obrazu plyty tylko pliki i dzialaja na psie ; | ..
nie wiem oco cmon .
a trzeba jakos patchowac gry czy cos ? bo nagralem wlasnie nfs carbon i ps2 nie czyta mi tzn czerwone cos sie pojawiai o formacie jest napisane ..
Odpowiedz
Przecież to oczywiste, że na płycie nie ma jej obrazu, tylko pliki :D.
Gdyby był obraz, przecież nie uruchamiałaby się.

Przy modbo nie musisz nic patchować. Na jakich płytach nagrywasz? Z jaką prędkością? Polecam verbatim dvd- i x8.
Odpowiedz
x4 TDK .. a sluchaj .. wiec dobrze zrobilem jezeli nagralem obraz plyty z kompa na plytke ? Wtedy ten obraz sie zmienia na te pliki i ps2 moze go odtworzyc tak ? Nie wiem czemu mi nie dziala ; /
Odpowiedz
teraz tez sciagnolem wladce pierscieni 3 era nagralem obraz plyty na plyte czysta i nie chce mi dzialac na konsoli .. czemu ; / dodam ze z tydzien temu nagrywalem fife 10 i jest ok . ; /
Odpowiedz