Pluginy na forum
W tym miejscu będę informował ekipę o dodatkach zainstalowanych na naszym forum.

Obecne pluginy:
Shoutbox - każdy wie jak działa
SEO Plugin - przyjazne linki dla wyszukiwarek
Modnotice - bardzo przydatny plugin. Umożliwia dodawanie notatek, uwag dla użytkowników w napisanym poście. Unikamy przez to pisania nowych odpowiedzi. Działanie poniżej. Jak jej używać? Klikając na edycję posta mamy dodatkową opcję "Moderacja".
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Forum Warning System - system ostrzeżeń został dodany. Niestety póki co po angielsku oraz button ze standardowej skórki. W wolnej chwili postaram się to poprawić. Zasada działania chyba jest wszystkim zanana. Kiedy user uzyska pierwszy raz 100% = ban 3 dni, drugi raz 100% = ban na tydzień, trzeci raz 100% = ban na miesiąc. Warningi mogą wystawiać super moderatorzy. Jeśli dajecie komuś Warna to proszę to uzasadniać przy pomocy Modnotice tak aby wszystko było jasne i każdy widział.

Moderatorów proszę o aktualizację regulaminu uwzględniającą system ostrzeżeń.

Odpowiedz
Hmm brakuje mi na forum tego pluginu Modnotice bardzo ułatwiało to pracę i czy da się coś zrobić z tą opcją łączenia tematów? bo nie bardzo to działa, a przyznać muszę że w wielu przypadkach by się to bardzo przydało. Tak samo brakuje systemu dodawania ostrzeżeń który również by się przydał.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
zrobi się

Odpowiedz
admin odwaliłeś kawał dobrej roboty, o wiele lepiej nam się pracuje! Dzięki, chociaż kilka miesięcy to trwało, no, ale to się wytnie. ;-) Po pierwsze Modnotice, czyli super edycja, jeszcze lepsza od poprzedniej. Wszystko idzie sprawniej i jest ładniej. Po wyedytowaniu posta użytkownik dostaje PW razem z linkiem, super! : D Jakby tego było mało, wróciły warny. ;] Już jednego zdążyłem dać, ale anulowałem, bo mi się chłopaka żal zrobiło. Pewnie jest jeszcze kilka zmian, których nie zauważyłem w czasie mojej długiej nieobecności (2,5 miesiąca).
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz