12-10-2009, 17:20
Jedyna jak dotąd możliwa droga do rejestracji jest poprzez wysłanie zaproszenia przez osobę która juz posiada konto. Czyli Ja :D. Jeśli ktoś chce dostać zaproszenie, niech mi wyśle PW ze swoim emailem
Jest zgoda Administracji na postawienie tego topica więc prosił bym moderatorów o nie usuwanie tematu ani linków.
Od 2 miesięcy na necie istnieje serwis www.lockerz.com
Serwis polega na zbieraniu punktów i wymienianiu ich na nagrody.
Do nagród należą urządzenia elektroniczne, przedmioty codzienne i inne (typu wejściówki VIP na koncerty, dotacje dla organizacji typu UNICEF itp.)
Do elektronicznych rzeczy należą konsole, komputery, telewizory, ipody itp itd :).
Może opisze trochę na czym to polega.
Każdy nowo zarejestrowany użytkownik na start dostaje 2 punkty + ma możliwość jednokrotnego zagrania w minigierkę w której można zdobyć max do 60 pkt. Żeby zdobywać następne punkty są 3 sposoby ich zebrania:
- 2 pkt za wejście na stronę (1 raz na dzień)
- 2 pkt za odpowiedź na pytanie (1 raz na dzień)
- 2 pkt za zaproszenie nowego użytkownika
Jeśli zaprosi się 20 użytkowników lub więcej, punkty naliczane są dwukrotnie. (np. za wejście na stronę 4 pkt zamiast 2)
Od 15 października podobno ma być wysyłka na cały świat.
Poza tym wszystko jest darmowe i przesyłki itp jest na koszt Lockerz.com
Poza tym do tego co zamówimy dostajemy koszulkę z logiem Lockerz.
Co do autentyczności
-Lockerz jest prawdziwą firmą
-Lockerz jest finansowany przez Liberty Media
-Założycielem firmy jest były zarządca Amazon.com
Teraz coś ode mnie:
Pisze to bo chce od was wyciągnąć jak najwięcej punktów muahahah xD
A tak na serio to potrzebuje garstkę punktów żeby zamówić coś na próbę. Oczywiście jak mi prześlą to poinformuje was o tym, porobię foty itp. ;)
Jak dużo osób przyjmie zaproszenia oraz pomyślnie się zarejestruje. A strona nie będzie fakiem. Planuje kupić za punkty jakąś grę na ps3/psp lub coś w tym stylu i to będzie nagroda w jakimś przyszłym konkursie.
Jest zgoda Administracji na postawienie tego topica więc prosił bym moderatorów o nie usuwanie tematu ani linków.
Od 2 miesięcy na necie istnieje serwis www.lockerz.com
Serwis polega na zbieraniu punktów i wymienianiu ich na nagrody.
Do nagród należą urządzenia elektroniczne, przedmioty codzienne i inne (typu wejściówki VIP na koncerty, dotacje dla organizacji typu UNICEF itp.)
Do elektronicznych rzeczy należą konsole, komputery, telewizory, ipody itp itd :).
Może opisze trochę na czym to polega.
Każdy nowo zarejestrowany użytkownik na start dostaje 2 punkty + ma możliwość jednokrotnego zagrania w minigierkę w której można zdobyć max do 60 pkt. Żeby zdobywać następne punkty są 3 sposoby ich zebrania:
- 2 pkt za wejście na stronę (1 raz na dzień)
- 2 pkt za odpowiedź na pytanie (1 raz na dzień)
- 2 pkt za zaproszenie nowego użytkownika
Jeśli zaprosi się 20 użytkowników lub więcej, punkty naliczane są dwukrotnie. (np. za wejście na stronę 4 pkt zamiast 2)
Od 15 października podobno ma być wysyłka na cały świat.
Poza tym wszystko jest darmowe i przesyłki itp jest na koszt Lockerz.com
Poza tym do tego co zamówimy dostajemy koszulkę z logiem Lockerz.
Co do autentyczności
-Lockerz jest prawdziwą firmą
-Lockerz jest finansowany przez Liberty Media
-Założycielem firmy jest były zarządca Amazon.com
Teraz coś ode mnie:
Pisze to bo chce od was wyciągnąć jak najwięcej punktów muahahah xD
A tak na serio to potrzebuje garstkę punktów żeby zamówić coś na próbę. Oczywiście jak mi prześlą to poinformuje was o tym, porobię foty itp. ;)
Jak dużo osób przyjmie zaproszenia oraz pomyślnie się zarejestruje. A strona nie będzie fakiem. Planuje kupić za punkty jakąś grę na ps3/psp lub coś w tym stylu i to będzie nagroda w jakimś przyszłym konkursie.

![[Obrazek: ZqKvyOY.png]](http://i.imgur.com/ZqKvyOY.png)
![[Obrazek: UserbarRE.gif]](http://i264.photobucket.com/albums/ii167/only_firmas/UserbarRE.gif)