MC ciekawy wyglad
otrzymalem od kolesia karte z prosba wgrania FMCB i nie bylo by tematu gdyby nie to ze karta ma fajny wyglad a koles kupil razem z uzywana konsola wiec niewiele mi powiedzial.
wiec pytam co to jest za karta i czy mozna gdzies taka kupic

oto fotki (kiepskie bo cyfrowka mi siadla)
[Obrazek: 1654510c.jpg]
zwroccie uwage na sciecie jak w karcie sim
[Obrazek: 6d532ccd.jpg]
[Obrazek: de621bf1.jpg]
[Obrazek: 0c095d98.jpg]
[Obrazek: 5a2d6903.jpg]
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
kiepszkie foto ale wiem co to za karta;d też taką ma mój sąsiad, wygląda jakby był to orginał wykonany na zlecenie sony ;d
Odpowiedz
no wiem ze kiepskie przeciez pisalem ze cyfrowka mi padla i robilem telefonem.

mozna gdzies kupic taka spodobala mi sie i chcialbym miec:-P
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
To karty pamięci marki MadCatz. Jasne, że możesz kupić:
http://cgi.ebay.com/Madcatz-8-MB--Playst...54003r3843
A może takie?
[Obrazek: file_15.jpg]
[Obrazek: 686722.jpg]
Odpowiedz
o znawca, rzeczywiscie z tylu jest napisane cos tam madcatz tyle ze tak karta uzywana niezle zajechana taka porysowana ciekawe czy w ogole dziala i do tego chyba nie potrafilbym kupic na tym ebay:-) moze koles sie ze mna zamieni. a te nizej sa w 100% kompatybilne?? chodzi mi o te 16,32,64 MB
Odpowiedz
Niestety nie wiem, bo nie miałem przyjemności korzystać. Strona Gamars w tej chwili nie działa, ale przypuszczam, że z tymi kartami jest dokładnie tak samo jak z innymi podróbkami (może trochę lepiej, bo to angielska firma).
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: