Liczba postów: 572
Liczba wątków: 50
Dokładnie, ja miałem niedawno takie przyćmienie w głowie. Niby pieniędzy brak, ale co kupić w przyszłości - nową konsolę, czy PC za 4.5k? Jak zobaczyłem gameplay z Wiedźmina 3 na PS4 to już w zupełności przekonałem się do konsoli, potem było to samo na Xbox One. Graficznie na PC niby lepiej, ale tylko trochę i za o wiele za duże pieniądze. Nie wydam dodatkowych 3k, by obiekty położone dalej były trochę ostrzejsze. Tak samo w kwestii DRM, konsole są od nich wolne, PC nie.
Liczba postów: 1168
Liczba wątków: 40
Drugie to sterowniki i inne badziewia, wirusy programy bla bla, nigdy do końca nie wiesz jak bedzie działała Ci dana gra na kompie, na konsoli kupujesz i grasz
Wysłane z mojego MediaPad T1 8.0 przy użyciu Tapatalka
Dokładnie, masz sprzęt dobry - ale a to wirus i spadki fps, a o coś ze sterami. Mam PS3 SS od Grudnia/Stycznia 2012/2013 już dokładnie nie pamiętam i nie miałem ani razu problemu, że coś padło.
Liczba postów: 1168
Liczba wątków: 40
Ja juz na kompie nie gram w nic single, zostało mi tylko league od legenda i gry blizzarda, StarCraft 2, diablo 3, hearthstone i heroes od the storm. Tak to juz wole konsole odpalić.
Wysłane z mojego MediaPad T1 8.0 przy użyciu Tapatalka
Kraszu, zaznaczam że Ja nie powiedziałem, że potrzebuję lepszego sprzętu i lepszej grafiki. Nie robi mi różnicy, czy konsola dorównuje PeCetowi czy jest za nim do tyłu o dwa lata. Ja po prostu czytam co piszą ludzie, widzę że mają poniekąd rację (problem z utrzymaniem 30 klatek) i zastanawiam się, czy ta generacja na pewno jest przemyślana i warto w nią inwestować. Czemu się zastanawiam? Bo nie chcę żałować wydanego 1600zł. Wy nie interesujecie się autem przed jego zakupem?
Chyba żadna inna konsola Sony nie budziła tylu kontrowersji co właśnie PS4.
Liczba postów: 192
Liczba wątków: 11
Znajdziesz już konsole za 1200 nową jak dobrze poszukasz. Długo masz zamiar wałkować ten temat? Czy mamy cię za rączkę prowadzić do kupna? Skoro tyle osób kupiło ps4 widać się opłacało. Ja mam i nie żałuję.
☆★☆ XPERIA T3 ☆★☆ - tapatalk
Hahaha, no takiego asa to dawno już nie widzialem. Dla mnie to Ty możesz do tego tematu nie wchodzić wcale, tak samo jak na całe forum. Opłacało Ci się pod jakim wzgledem bo nie bardzo rozumiem? PS Vitę też pewnie się opyla co? Chłopaki z klatki tak mówią?
Do zamknięcia.
Liczba postów: 1693
Liczba wątków: 89
Temacik ciekawy. Nie odbieraj Q mojego posta jako atak na Twoją osobę. Ja jestem po prostu przeciwnikiem takiego biadolenia bez pokrycia. Uważam, że przy tak znakomitym starcie sprzedażowym ta generacja musi się udać. PS4 już ma wielomilionową rzeszę użytkowników, co daje wszystkim liczącym się twórcom gier pole do popisu. Pieniądze spragnionych graczy już czekają. Wystarczy tylko wyciągnąć łapę po te pieniądze dając w zamian dopracowany produkt. Dosłownie dziś czytałem, że sprzedaż Bloodborne bardzo szybko wyprzedziła najśmielsze prognozy i oczekiwania twórców. Zainteresowanie naszym rodzimym Wiedźminem mówi samo za siebie. Poczekajmy na ciężkie działa wyznacznika jakości jakim jest Rockstar, czy Santa Monica Studio. Poczekajmy na Metal Gear Solid, albo na zupełnie nowe marki.
To, że gry na PS4 mają obecnie problemy z płynnością leży raczej po stronie programistów, a nie po stronie spapranej architektury najnowszej maszyny Sony. Przecież konsola ta, w kwestii możliwości technicznych, była bardzo chwalona w zasadzie przez całą branżę, kiedy tylko poznano jej specyfikację. Śledząc cykl życia konsol największe growe hity rzadko pojawiały się zaraz po premierze nowego sprzętu. Myślę, że obecny rok będzie przełomowy i biblioteka tytułów znacząco się poprawi, a później będzie już tylko lepiej.
Cena również zdaje się być atrakcyjna. Obecnie stać mnie na zakup PS4/X0. W analogicznym okresie poprzedniej generacji PS3 było poza moim zasięgiem.
Ja jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony do nowych konsol. Najbardziej nie podoba mi się fakt, że wraz z przerwaniem opłacania abonamentu gry z plusa mi przepadną. To jest lipa. Rozumiem, że to zachęta do przedłużania i napychania kobzy Sony, ale różne są sytuacje i gracz, który przerywa opłacanie abonamentu, powinien mieć dostęp do wszystkiego co sobie ściągnął na dysk w czasie, kiedy miał opłaconą składkę.
Ja jestem już przekonany do obecnej generacji na tyle, że przy przypływie gotówki kupiłbym PS4 lub Xbox One, za 1500 można dostać One z Wiedźminem 3. Tyle, że ja hajsy teraz nie mam, a potem pewnie zapłacę oddzielnie więcej, bo sam One kosztuje w okolicach 1500 zł normalnie w sklepach typu RTV itd. PS4 podobnie.
Liczba postów: 192
Liczba wątków: 11
(17-05-2015, 20:18)Mr.Q napisał(a): Hahaha, no takiego asa to dawno już nie widzialem. Dla mnie to Ty możesz do tego tematu nie wchodzić wcale, tak samo jak na całe forum. Opłacało Ci się pod jakim wzgledem bo nie bardzo rozumiem? PS Vitę też pewnie się opyla co? Chłopaki z klatki tak mówią?
Do zamknięcia.
Uważaj jak do mnie piszesz bo od chłopców z klatki możesz wyzywać swoich kolegów. Pytasz to odpowiadam skoro tak długo masz dylemat czy kupić to czego się spodziewasz? Koledzy ci juz sporo pisali jak to wygląda,po oglądaj sobie recenzje czy inne tego typu materiały i sam dojdz do wniosku czy opłaca ci się kupić. Wie wiem w czym masz problem.
☆★☆ XPERIA T3 ☆★☆ - tapatalk