Black
Ja nie mogę dać sobie rady z ostatnią misją na końcu w hali ale próbuje. I tak muszę przejść od nowa bo po przeróbce memorki skasowało mi sejwy <chlip> :((
Odpowiedz
Ja jestem od dzisiaj szczęśliwym właścicielem tej gry!
Jedno słowo: Warto!
Po prostu ta gra wyciąga wszystko co PS2 potrafi szkoda że już tego nie próbują :/
Webmasterzy.org
Odpowiedz
(25-01-2009, 15:17)speed napisał(a): Po prostu ta gra wyciąga wszystko co PS2 potrafi szkoda że już tego nie próbują :/

Chodzi ci o grafikę? No cóż, mało jest takich gier na PlayStation 2 pod tym względem, ale czym jest grafika, jeśli grywalność i fabuła powala?
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Jak załączyłem pierwszy raz tą grę to nie wierzyłem ze ps2 ma aż takie możliwosci pod względem grafiki:)A grywalność jest dla mnie nawet dobra ale za to fabuły brak są tam jakieś filmiki przed każdą misją ale jak dla mnie to za mało,idzie sie cały czas liniowo i naparza nie zliczone ilości pocisków czasami musze wystrzelic cały magazynek żeby przeciwnik padł jak dla mnie to bardzo duzy błąd.Daje tej grze 8/10:)
[Obrazek: 31141h.gif]
[Obrazek: 23251.png]
Odpowiedz
Oglądnijcie ten filmik, świetnie wykonany! ;)

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=3YFNDxujVqY
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Super!!! Fajny pomysł i super wykonany.
Dzięki za filmik :P
Webmasterzy.org
Odpowiedz
Black to według mnie najlepszy FPS na PLAYSTATION 2.Za niedługo przyjdzie mi przejsciówka dzięki, której będę mógł grac myszką i klawiaturą:)
Odpowiedz
Mam problem z Black.
Wiem, ze zaraz wiekszosc bedzie sie smiala, ale nie moge przejsc 2 misji. Ciagle dochodze do tego samego momentu i klops - od nowa.
Schodze z jakiejs gory, czy cos, jest jakas baza po prawo, most i pod mostem sie ukrywam przed nieprzyjacielem. Ci co wlaza do mnie pod most - bez problemu ich rozwalam, ale w koncu po jakis 5-6 zejsciach do mnie przestaja juz schodzic i to ja musze wyjsc. i na moscie juz mnie dopadaja. jak to przejsc? moze od zlej strony do tej bazy probuje wejsc?
z gory dziekuje za sensowna podpowiedz

jordan
Odpowiedz
Obejrzyj sobie video, będzie łatwiej :).
Odpowiedz
Rzeczywiście, naprawdę świetna gra. Tekstury nie są za dobrej jakości, ale ten dym, ''skrycia'' które zawalają się przy szczelaniu i inne rzeczy których jeszcze nie odkryłem dodają niezłego ''smaczka'' tej grze. Grywalność i poziom trudności tej gry także stoi na wysokim poziomie (przez 3 dni nie potrafię przejść pierwszego poziomu, ale nigdy nie byłem dobry w takie gry a poza tym sterowanie gamepad'em do łatwych nie należy). Jednak co raz dalej się posuwam i to daje mi największą radość. Szczerze polecam. Dodatkowo grę wypatrzyłem w bardzo niskiej cenie (30.05 zł, nówka z oryginalnie zapakowaną folią i czyściutką płytą).
[Obrazek: n1tt3m.gif][Obrazek: n1tt3m.gif] [Obrazek: ps2.gif]
Odpowiedz