Tegoroczny konkurs?
Ja oczywiście w to wchodzę. Jestem za formą dowolną. Zapewne większość i tak zamieści recenzje. I dobrze, ale a nuż ktoś wyskoczy z czymś innowacyjnym. Nie ma co stwarzać sztucznych barier.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Powiem tak - na nagrodach mi specjalnie nie zależy :P ale z chęcią wezmę udział i wysmaruję jakąś recenzję (najprawdopodobniej na grę z PSP). Można by zrobić listę użytkowników biorących udział - oraz komisję która wybierze najlepsze prace.
Odpowiedz
Mr.Q napisał(a):Prosiłbym o Kratosa o zabranie głosu. Jak admin powie tak wszyscy zrobią i jeszcze "pomógł" wcisną, za sprawowanie rządów Big Grin

Haha tak myślisz?

Dobra choposzki to piszemy recenzje, nie ma co wydziwiać (czytaj ja nie umiem nic innego, więc muszą być recenzje ;). Nie chcę tutaj pisać żadnej listy, kto do tej pory się zgłosił, bo to zabrzmi za bardzo oficjalnie i zapewne tylko speszy potencjalnych innych kandydatów. A do konkursu może przystąpić oczywiście każdy bez względu na płeć, rasę, konsolę czy kolor ściany w swoim mieszkaniu. Recenzja może być pisana na każdy sprzęt i myślę, że nie ma też sensu ograniczać się liczbą znaków, która często o niczym nie świadczy. To jest można napisać tekst krótki acz treściwy i długi, ale rozlazły. Nagrody jak już se zbierzemy oczywiście powinni być pod wyboru jak ostatnio, to znaczy wygrany jako pierwszy wybiera, potem druga osoba i tak dalej. To już takie ustalenia przedwstępne. Niech każdy kto zadeklarował się z nagrodą napisze pw do mnie, ale migusiem. Jak już się to zbierze do kupy to poślę massmejla do wszystkich użytkowników, może uda się kogoś chętnego doprodukować do wzięcia udziału w konkursie. A potem nowy temat ze zgłoszeniami, powiedzmy 3 tygodnie do końca roku czas na napisanie tekstu, który powinien być świeżo opublikowany i z tydzień czy dwa na głosowanie.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
No to jadziem, zasady jasne, proste i dobre.
[Obrazek: senna1.png][Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
Ale jak to tylko recenzje :(
A ja miałem ostatni taki płodny miesiąc :(

Odpowiedz