22-05-2014, 16:24
Gość chce cię pewnie wycyckać na kasę. Pełno takich niestety, szczególnie na rynku telefonów.
|
Kiedy będzie paczka?
|
|
22-05-2014, 16:24
Gość chce cię pewnie wycyckać na kasę. Pełno takich niestety, szczególnie na rynku telefonów.
22-05-2014, 17:11
Ja czekałem tydzień gra nie doszła zadzwoniłem do gostka i powiedział że wysłał i powiedział że mam nie czekać na przesyłke i załatwi to wszystko na poczcie i za dużo tego '"i" :D Ale szczęście że wybrałem przesyłke pobraniową.
Wysłane z mojego Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
Ja wybrałem paczkę priorytetową więc potwierdzenie musi być, a jak wiadoma sprawa :)
Czekam - odpisał, że jutro wraca do domu więc wyśle :) Aktualizacja: dzisiaj dostałem dwa e-maile. 1. Prośba o podanie nr telefonu kontaktowego - telefomn mam podany w podp[isie do każdego e-maila wysyłanego na stałe :) Nawet dwa :) nie wiem jak można nie dostrzec :) Po 3 godzinach dosłowny cytat: 2. "Za nie długo wyśle" Normalnie ręce opadają!
24-05-2014, 22:10
On ma chyba czas do dwóch tygodni. Ja mam często coś takiego, że paczka jak długo nie przychodzi to o niej kompletnie zapominam. A jak już przyjdzie to jest jak niespodzianka bo przez kilka minut muszę rozkminiać co ja w ogóle zamawiałem :D
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
24-05-2014, 22:23
Te 2 tygodnie a nawet miesiąc to dotyczy firm, przy sprzedaży indywidualnej musi wysłać tak szybko jak to możliwe.
Jestem wprost zachwycony rzetelnością firmy, u której zamawiałem wspomniane thermopady. Do teraz paczka nie doszła, jednak dzisiaj po poinformowaniu, że list dalej nie dotarł, otrzymałem odpowiedź:
Cytat:Witam ponownie, Po prostu szczena mi opadła. Nie sądziłem, że otrzymam taką wiadomość. I to bez dodatkowych kosztów! Gdyby tylko takich firm było więcej...
31-05-2014, 14:21
Mattek a może wcale nie wysłali, bo go nie np. nie mieli i najzwyklej w świecie ściemniali?
A teraz wysyłają drugiego? obym się mylił i faktycznie firma jest "wzorowym sprzedawcą" jednak rozsądek podpowiada mi co innego... |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Kiedy wróci Real? | Bart | 11 | 5881 |
14-02-2015, 22:34 Ostatni post: RafalKa |
|