Którą grę wybrać /jaką grę polecacie na PS3?
Chętnie dowiem się jakie gry z serii lotr i star wars są godne zakupu :)
Poza tym GOW ma jakieś wydania "zbiorcze", warto kupić taką wersję z więcej niż jedną odsłoną?
Odpowiedz
Pewnie, że ma wydania zbiorcze. Sam właśnie się tym ostatnio zainteresowałem. Ogółem na PS3 wyszły 3 kolekcje.

God of War Collection zawiera God of War i God of War II z PS2 podbite do stosownej rozdzielczości.

God of War: Origins Collection to GoWy z PSP - God of War: Chains of Olympus i God of War: Ghost of Sparta.

God of War Saga zawiera aż 5 z 6 dotychczas wydanych gier z serii, to jest 4 wcześniej wymienione i God of War III. Nie jest zbytnio popularna, w tej chwili 1 sztuka na allegro.

No i cóż. Ja ograłem tylko jak do tej pory 2 gry z serii na PS2, ale śmiało możesz łykać wszystkie, jeżeli lubisz takie klimaty.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Ale uwaga, bo sam się na tym przejechałem!

"God of War: Saga" wydane zostało tylko na rynek amerykański. Oznacza to, że wszystkie gry będą w języku angielskim. Ponadto nie zagramy w części z PSP na europejskim koncie, ponieważ są one w postaci kodu, który należy wpisać, a on niestety działa tylko na koncie z USA.
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
Krótko i na temat, Minecraft w pudełku za 70 zł? Czy Skyrim za 99 zł, który też jest otwartą grą .. nie wiem co wybrać.
[Obrazek: 1104259.png]
Odpowiedz
Wybrałeś dwie skrajnie odmienne gry, pomimo tego, iż wspomniałeś, że obie są otwarte i oferują dużo swobody. Co prawda nie grałem w żadną z tych gier, aczkolwiek będąc na Twoim miejscu nie zastanawiałbym się i gdyby była taka możliwość, rzuciłbym się na "Skyrim".
[Obrazek: PaultheGreatPL.png]
Odpowiedz
Ciężka decyzja, bo czekałem sporo na pudełkowego Mianecraft'a.
[Obrazek: 1104259.png]
Odpowiedz
Chcę kupić The Last Of Us ale ciągle dosyć drogie, czy może ktoś widział jakaś promocję na steamie czy gdzieś indziej może?
Odpowiedz
The Last of Us na Steamie? xD
Przecież Steam to platforma PC.
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
Ja tam nie ogarniam tego, to był taki przykład. :)
Odpowiedz
No to nie ma jej w promocji teraz. W sumie chyba była nie tak dawno. Teraz jak masz w sobie na tyle cierpliwości to możesz poczekać z miesiąc i jest szansa, że ją rzucą w Plusie za cenę abonamentu. A tak to stówę musisz wydać na allegro za używkę i tego nie przeskoczysz.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: