Kiedy będzie paczka?
Jesli nie wiesz gdzie twoja paczka zadzwon do Kamila Steinbacha on wie gdzie twoja paczka :D.O albo zadzwon na ezo tv oni ci pomoga :).A temat sie naprawde rozwinol, Helios jest smieszny jak polonez na gaz :D

Wysłane z mojego Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz
Tak jak Twoje wypowiedzi i błędy ortograficzne :P
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
A zobacz co pisze na dole napisane z telefonu z slabym dotykiem :)

Odpowiedz
Co nie oznacza żeby nie pisać poprawnie.
I na marginesie: jest napisane
Odpowiedz
Od kiedy słaby dotyk ma wpływ na kaleczenie języka polskiego?
Odpowiedz
Wildfire to nie taki zły fon :)
Odpowiedz
Sure, wystarczy zachować czystość romu i tyle.
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
Dotyk ma wplyw :).Niestety ale mam w nawyku szybkie pisanie a na tym telefonie nie da sie szybko pisac bez bledow :/.No i tak nie jest to zly telefon jedyny mankament to 150mb wbudowanej pamieci z czego zostaje ok.25mb ale dzieki link sd daje sobie z tym rade.A rom tez mam dosyc dobry :).I przepraszam za kalecznie jezyka polskiego ale inaczej nie moge znaczy moge ale mi sie nie chce :/.A i dotyk mam spartaczony bo po wymianie mam same problemy dotyk ogolnie jest zle zalozony po prawej jest normalnie a czym bardziej w lewo tym wyzej i to jest wlasnie najgorsze.

Odpowiedz
Falko sam dosyć często piszę maile na dotyku i owszem błędy się zdarzają tylko że są to literówki lub co gorsza tak jak w moim fonie to bywa zamienienie całego słowa, że całe zdanie brzmi trochę bezsensu ale nie są to najzwyklejsze w świecie byki ortograficzne - no chyba że taki palnę przekonany że wyraz jest poprawnie napisany, no a prof. Miodkiem nie jestem,
Tak więc proszę bez takich tłumaczeń że szybko, bo to nie j. polski aby łykać wszystkie kity jak pelikan, napisz jeszcze że masz dysleksję, dysfunkcję, dysproporcję i jeszcze kilka dys... i będzie git.
Imo kaleczysz i to ostro (jak już jesteśmy przy tym temacie ortografii) z jakiego powodu nie wiem, przekonany jednak jestem że to nie wina technologi i prędkości z jaką piszesz.
Z drugiej strony jak nie napisane to na pewno czytelnie i zrozumiale (przynajmniej dla mnie)
PS. dlatego nigdy nie przestanę lubić Blackberry za jego pełną klawiaturę.
Odpowiedz
Tak mam dyskleksje ale za chwile zacznie sie dyskusja ze mozna z tym cos zrobic a to mi do szczescia nie jest potrzebne.A jesli chodzi o dotyk to przez niego nienpisze znakow ortograficznych i pisze rzeczy typu "qwarszawa" to chyba wszystko na moje usprawiedliwienie.

Odpowiedz