Kiedy będzie paczka?
Kurcze, dostałem jakąś paczkę - może Twoja :)
A tak na seri: szansa że 2.V będzie.
Odpowiedz
dragon1493 napisał(a):Helios na co drazyc temat ?
Bo licznik postów bije?
Tak na marginesie kupiłem fant w niedzielę - w poniedziałek na maila puściłem potwierdzenie przelewu i dzisiaj około 10.00 paczuszka u mnie w domu (kurier K- Ex)
O ile dobrze kojarzę to mój rekord w czekaniu na przesyłkę (czyt. najszybciej odebrana:) )
Odpowiedz
To cienko :) zawsze mam metodę: kupuję w sobotę, niedzielę, płatność przelew/karta we wtorek zawsze mam. Jak dostaję środa, czwartek, piątek - to znaczy kiepski sprzedawca.
Odpowiedz
Ok zjadłem jeden dzień - siedzę na urlopie i myślałem że to dopiero wtorek, echhh te beztrosko mijające dzionki
Co by nie było i tak chciałem paczuszkę przed pierwszym maja więc nie narzekam :)
Odpowiedz
co ja wejde na forum, to w nieprzeczytanych mam "kiedy bedzie paczka". O co kaman z tym tematem? Jesli nie przyszla Ci paczka w ciagu 2-3 dni to znaczy, ze koles nie wyslal. Ja juz walczylem z kilkoma osobami na allegro, zadnego nie znaleziono. Maja fikcyjne dane, poszedlem na policje tylko po to by dostac kase z allegro.
Po co utrzymywac przy zyciu ten temat?
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
Pewnie że temat dupny, stąd OT - chociaż cały czas w temacie
Odpowiedz
dragon1493 napisał(a):Zamkniesz już ten temat ? ;D

Ale przecież paczka nie przyszła!

Wyluzujcie się, nie bądźcie takimi materialistami ;D Licznik nie bije, bo to Hydepark! Tylko w "Innych konsolach" jest włączony.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Spoko ja mam już wrzucony luz od poniedziałku - tylko źle piwo policzyłem na te dni :(
A z postami to jasne że żart - licznik bije, nie bije i tak każdy z forumowiczów wie czego, po kim można się spodziewać :)
No i ta paczka Bóg wie gdzie.... :)
Odpowiedz
A paczka na pochodzie, dzisiaj ją widziałem.

A temat fajny, lepszy niż Humor :)
Odpowiedz
Dobra temat można zakmnąc
Odpowiedz