12-04-2014, 19:37
A no, ja sie przymierzam do BF4 po sieci bym pograł.
To z iPada na Tapatalk
To z iPada na Tapatalk
|
Co ostatnio kupiłeś na PS3?
|
|
No i w końcu się doczekałem:
![]() Kupowałem wersję elektroniczną z PSS, z uwagi na zniżki dla PS+ :) https://store.sonyentertainmentnetwork.c...il:569141-
14-04-2014, 13:33
Nice, kapitalna seria. IMO druga część najlepiej zrobiona, najwięcej DLC, najciekawsza historia i ogółem całokształt. Trójka już nie trzyma tego poziomu, do tego to kontrowersyjne zakończenie. Nie mniej jednak, gra absolutnie must-play dla każdego, głodnego dobrej historii gracza.
14-04-2014, 22:09
Nie alternatywne a rozszerzone dla większego zrozumienia bo większość graczy miała problem ze zrozumieniem, ja w końcu odpaliłem Splinter Cell Blacklist i jestem zachwycony seria wraca do korzeni, multi miażdży.
14-04-2014, 22:25
Możesz przybliżyć grę :)
Stałem ostatnio w MediaMarkt (nie piszę coby się chwalić :() miałem kasę na dowolną grę nawet kilka, i nie wiedziałem co kupić, dlatego jak zobaczyłem ME Trilogy od razu łykłem, pamiętając wcześniejszą rozmowę z Tobą :)
Ja kupilem ze zniżki wielkanocnej:
![]() ![]() Szczegolnie sie zakrecilem wokol Ni No Kuni, obowiazkowy tytul dla RPG-maniakow
15-04-2014, 10:34
Ile dałeś za Ni No Kuni? Bardzo w cenie ta gierka, na allegro nie schodzi poniżej 130 złotych. Z chęcią bym pomaksował tam!
15-04-2014, 14:15
24zl chyba ze zniżka z plusa. Jest jeszcze w promocji. A gra jest swietna, ma swój klimat
Wysłane z Windows Phone Nokia Lumia 625 Tapatalk
15-04-2014, 17:35
Spaidi napisał(a):24zl chyba ze zniżka z plusa. Jest jeszcze w promocji. A gra jest swietna, ma swój klimatza taką cenę grzech nie brać. Poza tym wbrew pogłoskom, gra w najbliższym czasie nie pojawi się plusie. Makaveli napisał(a):Z chęcią bym pomaksował tam!sama fabuła zajęła mi około 50 godzin, więc nie miałbyś na co narzekać. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|