Obrazkowy quiz o grach ps2
hhmm wariors orochi?
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Nie :P
(\__/)
( o.O) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help Me gain world domination.
Odpowiedz
Któraś Onimusha chyba, ale nie jestem harcorem i nie mam pojęcia która to część
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Dobra, zaliczam :D
A tak dokładniej to: "Onimusha: Blade Warriors".

Zadajesz Kratos :P
(\__/)
( o.O) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help Me gain world domination.
Odpowiedz
[Obrazek: s25980_pc_19.jpg]
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Sorka, że zapytam tak troszkę odbiegając od tematu, ale ciekawość mnie zżera :P
Wy te gry co zadajecie to gracie w nie, jesteście fanami, czy tak pierwszy lepszy tytuł od środka wybieracie ?
[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Odpowiedz
Kurak to zależy. Tak jak w życiu, raz tak raz tak : D Ja się może wypowiem w swoim imieniu, bo reszta pewnie i tak nie jest zainteresowana xD Ja zazwyczaj wrzucam screeny gier, w które grałem i które znam. Zazwyczaj nie są to moje ulubione, no bo takiego God of wara rozpoznałby nawet cyklop bez oka, a przecież nie o to chodzi w tym kwizie. Tu nie chodzi o fun, ale o rywalizację : D Czasami zdarzy mi się wrzucić jakiś losowy screen, którego sam bym nie odgadł. Żartuję rzecz jasna, nie róbcie takich numerów ^^

I się tak nie ciekaw, bo ciekawość to pierwszy stopień do pierdla. Czy jakoś tak :D

Odpowiedz
Indiana Jones and the Emperor's Tomb?

Źle / Kratos
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Simsy Zwierzaki ?
[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Odpowiedz
King Kong?

btw. wkurza mnie ten avatar, kratos. (;
Odpowiedz