Forumowy Game Night
Panowie! Ja też jestem chętny! Metro 500% i jadziem ostro!
Czekam na kontakt! Najlepiej przez PS3 lub fejsbuka, bo na forum mam mało czasu w godzinach porannych... :)
[Obrazek: hzieling.png]
Odpowiedz
Mi się podobała sceneria, w którą grałem z BD, a mianowicie stacja benzynowa, czy jakoś tak. Dało się tam jeździć czołgami we dwóch oraz latać helikopterem we dwóch jak i odrzutowcami... podobała mi się ta plansza do rozgrywki, tylko nie wiem jak się ona nazywała.
Metro też nie jest złe... :) Generalnie podoba mi się "podbój", bo wczorajszy tryb rozwalania wszystkich nie za bardzo mi podszedł, ale był niezłym wyzwaniem i w końcu trochę udało mi się porozwalać innych... ;)

Może dzisiaj jakieś wspólne granie? Pewnie znowu między 22-23 pojawię się i będę mógł pograć do jakiejś 1 w nocy... :) Tylko znowu bez HF... :(
[Obrazek: 9458.png][Obrazek: piotros_org.png]
3DS FC: 2724-0392-0522
Odpowiedz
Piotros - Bez HS - poprawię Cię kolejny raz XDDD

Wiem, że jeżdżenie czołgami jest zajawkowe - ale serwery 12/12 na tak wielkich mapach - to trochę lipaaa. :>
Odpowiedz
Wieczorami na 80% nie mogę używać HF, bo domownicy śpią obok... :(
A odnośnie ilości osób, to było nas zdecydowanie więcej niż 12, więc pewnie było 24/24... :)
BD pamiętasz może co to była za plansza, w której się jeździło czołgiem i latało helikopterem, no i były cysterny z benzyną i magazyny?
Odpowiedz
Piotruś :D
24 to max ilość osób na serwerze, a wyrażenie 12/12 oznacza - 12 Rosjan i 12 w szeregach USA
Odpowiedz
Z tego co wujek google mi podpowiada była to mapa Operation Firestorm. ;) Dobrze się grało, chociaż wiem, że są lepsze mapy. :) I piotros HS nie HF ;>
Odpowiedz
Operacja ognista burza też wymiata :D

BD - masz czas zaraz popykać wraz z HS'em?
Odpowiedz
Zaraz to znaczy o której? :)
Odpowiedz
Wysłałem prośbę na PSN :D
Odpowiedz
(01-12-2013, 20:27)BerserkerDevil napisał(a): Z tego co wujek google mi podpowiada była to mapa Operation Firestorm. ;) Dobrze się grało, chociaż wiem, że są lepsze mapy. :)

O widzisz... :) Muszę zapamiętać, coby kiedyś jeszcze sobie na niej pograć... :)

(01-12-2013, 20:27)BerserkerDevil napisał(a): I piotros HS nie HF ;>

HeadSet - ogólnie zgadza się, ale... w moim przypadku to HandsFree, gdyż używam słuchawki "wolne rączki" do jazdy samochodem, a nie pełny zestaw HeadSet... :)
Odpowiedz