Ogólny temat dla zielonych/początkujących w temacie PS3
Nie, nie :D Źle zrozumiałeś xD Oczywiście tata sponsorowałby mi te gry, ale jakby to powiedzieć... Ja chcę stać się bardziej samodzielny... Rodzice o tym wiedzą i nawet nie wyjeżdżają z takimi propozycjami :) Sam zarabiam sobie kasę i jeśli czegoś chcę to po prostu zbieram na to kasę. Oczywiście na podstawowe i ponadpodstawowe sprawy dostaję kasę od rodziców (podręczniki, jedzenie :P, itp), ale wszelkie "udogodnienia" sam sobie kupuję. W ten sposób uczę się samodzielności w życiu i na pewno źle na tym nie wyjdę, bo wiecznie na utrzymaniu rodziców nie będę i nawet nie chcę.
Wracając do tematu to już nie wiem co robić :P Na przerobionej na necie nie pogram, a na nieprzerobionej trzeba gry kupować... Oczywiście ja jestem przeciwnikiem piractwa, ale jak chyba każdy człowiek w naszym kraju - patrzę jak by tu zaoszczędzić :D Ciekawa jest też opcja 195zł na rok w PS+. Oczywiście rozważę ją na pewno... Gra MP to bardzo fajna sprawa i na pewno by mi się to przydało. Jeśli mówicie, że gry można dorwać nawet za te 50zł to tragedii nie ma :) Kolega też mi mówił, żebym brał nieprzerobione, bo można fajnie pograć ;) Miałbym od kogo pożyczać, ale on w Danii teraz mieszka ^^
Jeszcze się zastanowię, ale pewnie wezmę nieprzerobione... Ważne dla mnie jest Watch Dogs, GTA V i WWE 2k14. Reszta trochę mniej, aczkolwiek AC III też nie pogardzę :D
Odpowiedz
To ja od siebie dodam, że mój kolega potrzebował kasy i sprzedał mi DiRT 3 za 20zł.
Więc warto się rozejrzeć wśród ludzi za grami ;)
Odpowiedz
(22-08-2013, 13:53)jadcorben napisał(a): Potrzebny jest specjalny torx właśnie z taką dziurką, czasami można się pomęczyć i jakimś płaskim wkrętakiem wykręcić o odpowiedniej szerokości.
TAK w menu konsoli i w menu gry.

Znów pięknie dziękuje, tylko powiedz mi jeszcze jaki rozmiar tego torxa ma być do fata?
Odpowiedz
W FAT jest tylko jedna śruba z tym torxem, ta pod plombą.

http://allegro.pl/srubokret-wkretak-secu...33696.html
Odpowiedz
(24-08-2013, 10:49)jadcorben napisał(a): W FAT jest tylko jedna śruba z tym torxem, ta pod plombą.

http://allegro.pl/srubokret-wkretak-secu...33696.html

Ok, już sobie poradziłem. Tylko w sumie to niepotrzebnie ją rozkręcałem bo nie było nic do odkurzania z wierzchu, a żeby dostać się do tych wiatraków/radiatorów to musiałbym ją całkowicie rozebrać bo są na dole, a na to mnie już nie stać bo coś bym pewnie urwał itp. :) Skończyło się na tym, że przystawiłem rurę to otworów wentylacyjnych...
Odpowiedz
SIEMA
A więc chciałbym kupić używaną konsolę.Czytałem,że dosyć dobre są slim,ale są jakieś różnice pomiędzy CECH-25 czy 30 czy jeszcze co innego?Jaka jest różnica w tym CECH i jaką najlepiej kupić 160,320 czy 250 GB i jeśli tak to na co patrzeć w tym CECH ???Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedz
CECH3004 to nowszy model CECH2504, różnice są niewielkie i kosmetyczne (inna listwa z przyciskami), jeżeli chodzi o technologię to jest ta sama (45nm - jak dobrze pamiętam i 16MB NOR) 160, 320 czy 250 to pojemności dysków w nich zamontowanych, jaki wybierzesz - zależy od ciebie - jak dużo będziesz pobierać gier z PSS itp.
Jak małe pobieranie wystarczy ci 160 GB.
Odpowiedz
A czytałem coś,że pomiędzy tymi modelami jest też różnica w chłodzeniu i w tym starszym modelu jest ciszej pracuje konsola.I wiele osób właśnie doradza te starsze wersje.A jakie jest wasze zdanie?
Odpowiedz
Mam obie wersje i wielkich różnic nie zauważam, obie pracują tak samo.
Odpowiedz
A czy to prawda że w tej nowej wersji sunięto możliwość odtwarzania filmów blu-ray w HD przez złącze Component ???
Odpowiedz