cycek1354 napisał(a):Witam! Planuję zakup PlayStation 3. Posiadałem już PS1 i PS2 (obecnie mam PS2), ale postanowiłem, że dla nowego WWE 2k14 i Watch Dogs, a także GTA V - kupię PS3 Smile Zatem mam do Was (doświadczonych ludzi) pytania. A oto i one Big Grin
1. Już ci podałem 2 modele w jakimś temacie - oto jeden z nich
http://allegro.pl/bush-22-lcd-tv-dvd-fre...54374.html
2. Tak.
3. Najlepiej brać Slim. A jak już FAT to jak najmłodszy (czytaj: 60GB i 80GB).
4. Tam gdzie Ci pasuje.
5. 400-800zł
6. To już zależy od Ciebie. Jeszcze przez wiele lat gry na PS3 będą wychodzić, więc... jak tam chcesz.
7. To już na osobny temat, ale powiem Ci, że warunek jest taki żeby miała chociaż tę jedną - dwie oryginalne gry i żeby dobrze czytała płyty, żeby mogła pójść za 150zł.
8. Jak chcesz pograć na necie to nie kupuj przerobionej :) jak sam wiesz
9. Internet można podłączyć przez kabel Ethernet. Ale warto kupić router. 70zł nie pójdzie na marne a nowe modele oferują bardzo łatwą, szybką i intuicyjną konfigurację, nawet przy tak udziwnionym łączu kablowo-telewizyjnym jak moje :P
10. Chyba oba naraz :O Jak kupisz PS3 to będziesz grał na tym, co masz teraz. Jak kupisz tylko TV to będziesz oglądać Klan.
NefrizPL napisał(a):niż zezwala norma ??? a jaka jest norma ??? :O
Norma, czyli jeżeli na początku gra będzie się ładować szybko i przez następne 5 godzin grania również - to będzie norma.
Jeżeli później będzie ładować się wolno... to nie najlepiej ;)
Podaj model monitora.