Przywitaj się!
Ciekawy nabór mamy w te wakacje widzę, także witam i zapraszam do udzielania się w tematach oraz na naszym SB, gdzie panuje miła atmosfera :)
[Obrazek: YU6rXCy.png]

Posiadane konsole:
PlayStation 5 FAT
PlayStation 3 Slim
Nintendo Switch

Aktualnie ogrywane:
Street Fighter 6 
For
za Horizon 5
Cyberpunk 2077
Odpowiedz
Ja również witam jako nowy użytkownik tego forum,
Zwyczajowo (dla mnie) najsamwpierw odpisałem na kilka wątków zanim tutaj trafiłem (w pierwszym moim poście ładnie się przywitałem) jednak w dobrym tonie jest się przywitać "tak na legalu".
Odpowiedz
No witam witam pana klauna ;) Do częstego odwiedzania nie muszę tym razem zachęcać, bo widzę, że szybko się u nas zaklimatyzowałeś.

Wysłane za pomocą Tapatalk
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
(01-08-2013, 18:29)Kratos napisał(a): No witam witam pana klauna ;) Do częstego odwiedzania nie muszę tym razem zachęcać, bo widzę, że szybko się u nas zaklimatyzowałeś.

Wysłane za pomocą Tapatalk
Przecież wiesz że TO nie klaun ;)
Odpowiedz
Witam wszystkich
Odpowiedz
Witam wszystkich na forum,jeszcze nie mam plejaka ale mam zamiar kupić ps3 i do tego gta 5 która będzie mieć premierę za miesiąc ;-)

☆★☆ XPERIA S ☆★☆ - tapatalk
Odpowiedz
No witam wszystkich, i zapraszam do udzielania się na forum!
Odpowiedz
witam wszystkich
Odpowiedz
A coś więcej o sobie? Co robisz? Od kiedy jesteś graczem? Czy masz jakieś inne zainteresowania?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Witam wszystkich. Hubert - lat 18 - 60 km od Leszna - chętnie porywalizowałby na konsoli z graczem mieszkającym niedaleko (najlepiej z graczką ^^)...

Konsolę mam (PS2) prawie dwa lata - doświadczenie niezbyt duże ;)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości