Filmiki/demotywatory/obrazki o grach
Baaardzo :D .
PC i tak każdy ma, a przy paczkach gier za 1$ na Humble Bumble nie mam co na razie myśleć o nowych konsolach ;) . Podsumowanie trafne :) .
[Obrazek: playstation_blood_by_fuckinsick-d4cdnkd.gif][Obrazek: arhplus.png][Obrazek: playstation_blood_by_fuckinsick-d4cdnkd.gif]
Odpowiedz
Dosyć nietypowe wcielenie GameBoya:

[Obrazek: il_570xN.473855268_refk.jpg]
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Da się z tego napić??

Tapnięte z iPhone 3GS
Odpowiedz
No raczej. Kosztuje 20 dolców plus koszty wysyłki. Więcej info tutaj.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Ale to jest pre order

Tapnięte z iPhone 3GS
Odpowiedz
No pre order, ale będzie dostępny za 2-3 tygodnie.

Odpowiedz
Film promocyjny konsoli PS2 z 1999r., również ukazujący "możliwości graficzne" tej konsoli. Nic nie wycisnęli, przez chwilę myślałem, że to Dreamcast.

Odpowiedz
A porównaj sobie to z najlepszymi grami na szaraczka ;) . Wtedy to byłą rewolucyjna grafika. Pewnie za 20 lat nie będziemy mogli uwierzyć, że filmy ukazujące możliwości PS4 były takie "słabe".
[Obrazek: playstation_blood_by_fuckinsick-d4cdnkd.gif][Obrazek: arhplus.png][Obrazek: playstation_blood_by_fuckinsick-d4cdnkd.gif]
Odpowiedz
Od tego dobrobytu się ludziom w głowach przewraca. Jeszcze nie tak dawno przecież oglądało się filmy na VHS-ie i wszyscy byli szczęśliwi, a teraz jak coś nie jest w jakości mega-hiper-full HD to zaraz komentarze typu "ale pikseloza", "nie oglądam, bo oczy mi wypali".

Odpowiedz
Uwierz mi, u mnie nie ma dobrobytu :DO naprawdę

Tapnięte z iPhone 3GS
Odpowiedz