Liczba postów: 466
Liczba wątków: 85
zakładam ten wątek, ponieważ chcę się dowiedziec co sądzicie o naszej forumowej administracji,moderacji.
Prosiłbym uzasadniac swoją odpowiedź, a nie tylko oddac głos w ankiecie. Może zacznę, wg. mnie administracja na forum jest... dobra. Co prawda są wyjątki w grupie moderatorów, i jeden wyjątek w grupie adminów (:D) ale są to pojedyńcze przypadki które nie wpływają na ogólną pracę adminów.
Pozdrawiam.
ostatni login - 10 kwiecień 2010r. 10:50[/i]
Według mnie administracja pomiędzy kiepską, a dobrą. Zgadzam sie z tobą Dareczku, że są wyjątki. A tak poza tym, to jest jeden admin i dwóch moderatorów, (każdy wie kto to) admina i Kratosa wcale nie widać. ;)
Liczba postów: 280
Liczba wątków: 14
admina z 3 razy widziałem online
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
To prawda, że ostatnio było mnie znacznie mniej niż normalnie , ale miałem ciężki okres w życiu . Nie chcę o tym gadać : D Ale obiecuję szczerą poprawę. Nowy rozdział swojej pracy zacznę banem dla każdego , kto nie da tu jakiegokolwiek krytycznego komentarza xd
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
No Kratos tylko się nie wywyższaj :P. A tak na serio wierzę w twoją poprawę bracie, i wybaczam Ci tą nieobecność :D , ale admin powinien częściej odwiedzać forum. ;)
No, to skoro chcesz Kratos przebaczenia, dawaj reputka!
I też jestem zdania, że osoba która założyła to forum powinna je częściej odwiedzac. :P
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 35
24-06-2009, 10:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2009, 10:14 przez Jarek882.)
Admin tego forum robi sobie jakies totalne za przeproszeniem jaja?! nie mowiac o ReV'ie bo jest spoko gosc:) Moim zdaniem albo powinien czesciej zagladac na forum albo dac range komus innemu...Zrobic głosowanie oczywiscie bez normalnych uzytkowników tylko same osoby z wyzszą rangą:)
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Hola hola opanujcie się. Chyba tak do końca jeszcze nie zrozumieliście na czym polega rola administratora jakiegokolwiek forum. To on napędza całą tą machinę i mimo, że ma uprawnienia moderatorskie to są one jakby tylko dodatkiem. Jego prawdziwym zadaniem jest dbanie o sprawy techniczne, o bezpieczeństwo forum, o skrypty , o zmienianie nicków, szablonów czy innych tego typu podobnych. Trochę się zastanówcie, gdyby nie on to prawdopodobnie nie mielibyście okazji tu być teraz. Dziękuję za uwagę i za wszystkie pochlebne opinie :D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
25-06-2009, 07:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2009, 07:31 przez Krochy.)
Ta ? To super, w końcu wiadomo do kogo się odezwac ws konkursu który odbył się... 9 miesięcy temu ? Zwycięzcy nadal nic nie dostali :P
Liczba postów: 986
Liczba wątków: 9
Uważam, że nasza ukochana administracja jest taka sobie. Są za bardzo wyrozumiali dla spamerów :D Poza tym wolno reagują ^^ Admin to się w ogóle zna na ps2 ? :D Bo nie widziałem żeby się wypowiadał :P