Reklamy PS4 w trakcie finału Ligi Mistrzów
[Obrazek: 035715.jpg]

Sony szykuje zakrojoną na dużą skalę akcję reklamową dotyczącą PlayStation 4 - oprócz standardowych band Sony ma wykupić także krótki spot wideo. Biorąc pod uwagę popularność, jaką cieszy się Liga Mistrzów, a przede wszystkim jej wysoką oglądalność, akcję należy uznać strzałem w "10", bowiem dotrze do szerokiej grupy odbiorców.

Podobna akcja była widoczna podczas lutowych meczów, gdzie zapowiadano PlayStation Meeting 2013.
[Obrazek: PaultheGreatPL.png]
Odpowiedz
Lepszego pomysłu żeby wbić PS4 do świadomości kibiców-graczy chyba nie ma :) Jeszcze bandy na stadionie z reklamami PlayStation 4 i wiadomo jaką konsolę ludzie będą kupować z nowym PESem albo FIFĄ ;)
TheMichal -> Rave_PL
[Obrazek: Rave__PL.png]
PlayStation 4 / Testy samochodów / motoryzacja
Odpowiedz
Póki co Sony świetnie promuje swoją konsolę i myślę, że spowoduje to większy wzrost sprzedaży jak i ogólne zainteresowanie ich sprzętem. Tego typu reklama i jeszcze na tej imprezie - bullseye :D

Tylko co na to Microsoft?
[Obrazek: Toonsil.png][Obrazek: 76561198009500616.png]
Nie pomagam na PW ;)

Odpowiedz
A mi jak na razie PS4 %$#%& po prostu jeszcze tyle tytułów do ogrania (a wstecznej kompatybilności na pewno nie będzie), na początek też tytuły fajne ale... zaczynam mieć przesyt wszytko wydaje się takie same :(
Jak dla mnie mogli poczekać z PS4 aż Microsoft pokaże swoją, zaczną się gracze burzyć o jakieś szczegóły (a na pewno będą) wtedy SONY poprawia PS4 i wypuszcza jako model doskonały przewyższający Xa :P
Odpowiedz
Też mam takie odczucie, że na PS4 jest za wcześnie, a PS3 jest za mało wyeksplatowane czytaj zbyt mało względem takiej PlayStation 2 wyszło gier oryginalnych, klimatycznych etc. Co zaś reklam, te zawsze były odnośnie danej konsoli, więc chyba to jest normalne. A że będą siakieś tam reklamy gierek, no cóż.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz