Liczba postów: 1538
Liczba wątków: 534
Sony szykuje zakrojoną na dużą skalę akcję reklamową dotyczącą
PlayStation 4 - oprócz standardowych band
Sony ma wykupić także krótki spot wideo. Biorąc pod uwagę popularność, jaką cieszy się Liga Mistrzów, a przede wszystkim jej wysoką oglądalność, akcję należy uznać strzałem w "10", bowiem dotrze do szerokiej grupy odbiorców.
Podobna akcja była widoczna podczas lutowych meczów, gdzie zapowiadano
PlayStation Meeting 2013.
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 4
Lepszego pomysłu żeby wbić PS4 do świadomości kibiców-graczy chyba nie ma :) Jeszcze bandy na stadionie z reklamami PlayStation 4 i wiadomo jaką konsolę ludzie będą kupować z nowym PESem albo FIFĄ ;)
Liczba postów: 2376
Liczba wątków: 64
Póki co Sony świetnie promuje swoją konsolę i myślę, że spowoduje to większy wzrost sprzedaży jak i ogólne zainteresowanie ich sprzętem. Tego typu reklama i jeszcze na tej imprezie - bullseye :D
Tylko co na to Microsoft?
![[Obrazek: Toonsil.png]](http://card.psnprofiles.com/1/Toonsil.png)
Nie pomagam na PW ;)
Liczba postów: 2837
Liczba wątków: 188
A mi jak na razie PS4 %$#%& po prostu jeszcze tyle tytułów do ogrania (a wstecznej kompatybilności na pewno nie będzie), na początek też tytuły fajne ale... zaczynam mieć przesyt wszytko wydaje się takie same :(
Jak dla mnie mogli poczekać z PS4 aż Microsoft pokaże swoją, zaczną się gracze burzyć o jakieś szczegóły (a na pewno będą) wtedy SONY poprawia PS4 i wypuszcza jako model doskonały przewyższający Xa :P
Liczba postów: 959
Liczba wątków: 45
Też mam takie odczucie, że na PS4 jest za wcześnie, a PS3 jest za mało wyeksplatowane czytaj zbyt mało względem takiej PlayStation 2 wyszło gier oryginalnych, klimatycznych etc. Co zaś reklam, te zawsze były odnośnie danej konsoli, więc chyba to jest normalne. A że będą siakieś tam reklamy gierek, no cóż.