Medal of Honor nie działa na free mc boot
Również posiadam kopię zapasową "MoH european assault" i bez problemu chodzi pod FMCB. Skoro patchowałeś to jest coś nie tak z obrazem płyty. Spróbuj zdobyć z innego źródła - szkoda marnować płyt.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Kraszu, mógłbyś zdradzić jeśli pamiętasz, skąd pobrałeś swoją kopię? Próbowałem już 3 różnych European Assault i żadna nie śmiga.
Odpowiedz
Nie mam zielonego pojęcia skąd to mogłem pobierać. Od kilku miesięcy gram na oryginałach, a swoją kopię "MOH: EA" posiadam już dosyć długo.

Gry pobierałem z reguły z torrentów - tutaj prym w kwestii seed'ów wiedzie zazwyczaj zatoka piratów (thepiratebay) i często tam znajdywałem interesujący mnie tytuł. Korzystałem również z darkwarez.pl. Moim zdaniem to dobra stronka. Możesz spróbować tam uderzyć.

Grać za darmo jest dobrze panie Q, nie przeczę. Sam ograłem to i owo w ten sposób. Nic na świecie nie denerwowało mnie jednak bardziej niż tego typu "skutki uboczne" piracenia, które z czasem dopadają każdego.
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Szczerze mówiąc, zaczynam tu podejrzewać jakiś brak współpracy z moją wersją konsoli/fmcb. RE4 nie działa ponoć z konsolami V14, może MOH ma również z czymś problem. Pobrałem 3 różne wersje z 3 źródeł i gra nie działa.
W każdym bądź razie, dzięki za odzew.
Odpowiedz
A z tego źródła pobierałeś? Torrent ma aż 47 plusików, więc nie chce mi się wierzyć, że może nie działać. W komentarzach też wszyscy chwalą.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Jop. Właśnie moja najnowsza wersja pochodzi z tego źródła, dzisiaj testowałem. Nie działa.
Odpowiedz
Sprawdziłem. Pobrałem MOH:EA z TheIsoZone, rozpakowałem, odpatchowałem grę (bo nigdy nie jestem pewny spatchowanych gier, w myśl zasady "jeśli coś ma być zrobione dobrze to zrób to sam), spatchowałem jeszcze raz, nagrałem programem Alcohol 120% prędkością 8x na płytę Verbatim DVD-R. Gra bez problemu się włączyła, załadowałem swój stary profil i wczytałem jakąś misję, wygląda na to, że wszystko działa jak należy.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
OK. Też już pobrałem. Sprawdzę po szkole, ale tak jak mówiłem - mam wrażenie, że tę wersję również już testowałem.

Też zawsze patchuje 'drugi' raz ;)
Odpowiedz
Dopiero teraz skojarzyłem że problem może być też w wersji ESR'a którą posiadasz. Ja używam starszej wersji ESR beta R9a podczas gdy większość osób ma obecnie ESR beta R9b. Był już u nas na forum podobny problem z pewną grą (chyba któryś Jak & Daxter) która uruchamiała się poprawnie jedynie na ESR R9a, spróbuj też użyć opcji DIRECT OFF ESR'a
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
Z 3 częścią Ratcheta był ten problem. Ogólnie wychodzi na to, że wcześniejsza wersja, czyli ESR beta R9a nastręcza mniej problemów i to chyba jej powinno się używać. Mam w najbliższych planach napisać coś nie coś o grach, które mają problemy z ESR.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz