Liczba postów: 440
Liczba wątków: 79
Zanim ujrzymy recenzję FIFY 12 na naszym forum zapraszam do ogólnej dyskusji na temat tej gry. Co o niej sądzisz ? Jak ocenisz te dzieło ? Czy EA Sports tym razem Cię zawiodło ?
Ja powiem tak: gra jest wspaniała. EA Sports na pewno mnie nie zawiodło i ich dzieło bardzo mi się spodobało. Co prawda jestem fanem serii FIFA, ale nie o to chodzi. FIFA 12 to prawdziwe arcydzieło. Moja ocena tej gry: 9/10. Pozdrawiam.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
18-11-2011, 12:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2011, 12:55 przez Elachja.)
Mam takie pytanko czy granie w fife 2012 przez neta ( multiplayer, jakieś tam turnieje itp ) czy jest to za darmo ? Bo tam trzeba się zarejestrować do EA potem jakiś paszport się robi poprzez kod który ma się w pudełku z grą. I przy okazji czy wszsytkie gry na ps3 w multiplayera są za darmo ? Proszę o odpowiedź jestem nowym użytkownikiem i wiem tyle że internet jest za darmo ale czy granie w multi też ??
Liczba postów: 440
Liczba wątków: 79
Multiplayer w FIFIE 12 jest całkowicie za darmo.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
(18-11-2011, 15:16)Jujo480 napisał(a): Multiplayer w FIFIE 12 jest całkowicie za darmo.
generalnie jestem fanem PES'a, ale niech będzie Fifa robi postępy :) natomiast co do miodności gry nadal jak porównuje te dwa tytuły to zawodnicy biegaja jak jakieś patyki w Fifie, natomiast PES to jest to! Ale tak jak mówię o gustach się nie dyskutuje. Moja subiektywna ocena Fify to 7/10, a PES 8/10 - 9 to dałbym wzorcowi, który jest bliski ideału a w obu seriach są niedociągnięcia. 10 to ideał, a takiej gry nie ma, bo nie byłoby sensu tworzyć kolejnej generacji konsol...
Ubóstwiam FIFĘ 12, mógłbym grać i grać... nie zwracając uwagi na nic, ale czasem warto odsapnąć. Pierwsze co się na rzuciło po odpaleniu to fakt, iż jest trudniejsza, poprawiono gameplay i na dodatek ten genialny, nowy menedżer, czego chcieć więcej od takiego tytułu? w tej chwili zarywam noce w tryb menedżerski. Gram na najwyższym poziome i staram się nie przejmować wysokimi porażkami. Polecam wszystkim maniakom piłki nożnej, dla mnie "must have" genialna.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 16
26-06-2012, 09:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2012, 09:07 przez kernora.)
Właśnie Realinho Fifa 12 jest dosyć trudna jednak dla mnie jest zajebiasta :D też gram w trybie menedżerskim chociaż nawet Chelsea potrafię przegrać z Wigan Athlethic :).Jedyne co zawodzi to to że tryb początkujący jest za łatwy natomiast zawodowiec za trudny :D powinno być coś pomiędzy.Jednak ilość dodanych komentarzy po prostu powala na kolana Szpak i Szaranowicz czasami potrafią pomóc ci w przełknięciu ciężkiej porażki :D
Hehe, na początku też potrafiłem w towarzyskich meczach przegrać na legendarnym nawet i 0:3 z zespołami 1,5 gwiazdkowymi, ten odbiór piłki jest strasznie trudny, jeden błąd i przeciwnik szybko wychodzi na czystą sytuacje.
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 16
Dokładnie 1 bramka potrafi przesądzić o losach całego spotkania
No i to jest urok piłki. Czasem słabsi rywale po zdobyciu gola dającego im prowadzenie starają się bronić, oddać nam inicjatywę, gra taktyczna sztucznej inteligencji jest naprawdę na wysokim poziomie, co cieszy.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Tomek92_DG zapraszajcie do znajomych i pisac wiadomość jezeli ktos chce pograc w Fife 12 online :)