Co przedstawia twój avatar i dlaczego akurat to?
Zmieniełm swój awatar, bo tamten był już nudny i przestarzały.
Teraźniejszy przedstawia, pewną panią w bieliźnie na której widnieje logo pada od playstation, jeżeli nie łamie on regulaminu [bo go już zapomniałem] to każdy może cieszyć oko.

Pozdrawiam, szkoda, że taki mały rozmiar, cnie ?
Odpowiedz
Chloe - Uncharted :D
Niezła laska z niej choć wirtualna :(
Odpowiedz
Moj avatar przedstawia mnie. Mam go ustawionego na kazdym z portali, z ktorych korzystam, tak wiec nie robie wyjatkow i lece. Kiedys chowalam sie za wizerunkiem Gintokiego z Gintamy ;>
Odpowiedz
Mój avatar przedstawia Sen (ang. The Dream), czyli głównego bohatera amerykańskiej serii komiksów The Sandman. Jest to seria autorstwa Neila Gaimana i jest moim absolutnym faworytem pośród komiksów. Naprawdę szczerze polecam tą serię, bo twórczość Gaimana jest naprawdę niezwykła.
"Niezgłębione są pokłady ludzkiej niekumacji." - Kazik Staszewski

Odpowiedz
A mój to zwykły wiking... Czemu? Bo jestem wikingiem. Może brzy śmiesznie ale uwielbiam nordyckie klimaty mitologię, kulturę, muzykę ludową i viking metal...
[Obrazek: 302yo9f.png] [Obrazek: beznazwyjo.png]
Gibson Les Paul Zakk Wylde Buzzsaw Custom Orange Studio...
Fight For Thor...

Odpowiedz
Właśnie mi się przypomniało, że Kratos nie wie co to Spawn.
Mój avatar to postać z tego komiksu, mianowicie Klaun. Jest to pomniejszy demon, który pomaga Spawnowi odnaleźć się w nowej roli, a z czasem próbuje go unicestwić. Chce zostać generałem armii diabła. Umieściłem go nie ze względu na historię, a ciekawy wygląd.
A Spawn, to komiks opisujący historię specjalnego agenta. Który został zdradzony podczas misji i zginął. Zawiera pakt z diabłem, za prowadzenie jego armii może żyć dalej. Posiada specjalne zdolności itp itd. Warto się zapoznać chociaż z filmem. Postać Spawna występowała w Soul Calibur 2 bodaj w wersji na Xboxa.
[Obrazek: 2022-318419-20081125140737.jpg]

Odpowiedz
Witam
Od rejestracji na forum nie zmieniałem avatara.
Dlaczego właśnie taki?
Jestem fanem serii Metal Gear. Uwielbiam tą grę.
1 przeszedłem żeby nie skłamać z 18x (wliczając też wersje PC)
2 średnio przypadła mi do gustu i przeszedłem ją tylko ok. 10x (Niezłe nie? Gra średnia ale tyle przejść.)
Co do avatara, to jest taki ze względu na nick.
Nie chciałem dawać pełnej nazwy czyli Solid Snake, a tylko Snake.
Każdy kto grał w MG od razu się kapnie ock.

Pozdrawiam
[Obrazek: 76561198022883689.png] [Obrazek: mrBezk.png]
Odpowiedz
Nie spodziewałem się że jesteś aż takim fanem MGS'a. W związku z tym proszę napisz parę zdań o tej grze w tym temacie https://www.playstationforum.pl/t-najlepszy-mgs ponieważ jak się okazuje, mało kto na naszym forum lubi tą serię, a większość nie rozumie jej fenomenu co wynikło z dyskusji w tym temacie https://www.playstationforum.pl/t-metal-...ter-opinie

Jak się okazuje nigdy nic nie napisałem w tym temacie. Mój avatar jest bardzo prosty do rozszyfrowania, ot dwa pady DualShock2 w dwóch najczęściej spotykanych kolorach. Paradoksalnie mimo iż srebrny pad jest na pierwszym planie mojego awatara, nigdy nie posiadałem kontrolera w tym kolorze (konsoli i karty pamięci też). Także używam tego awatara od moich pierwszych dni na forum i nigdy nie został zmieniony nawet na chwilę.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
Mój avatar przedstawia Pingwina Linuxa, dlaczego-nie wiem spodobał mi się i już, a tak w ogóle lubię pingwiny a ten taki słodki-lata w pelerynie i ma maskę na oczach.
Posiadane konsole :
- PlayStation2 Classic Black ( Fat ) SCPH-30004 + Memory Card Sony 8MB + 3 oryg. gry + inne rzeczy
- PlayStation SCPH-9002 + 2xDualShock + 2xMemory Card Sony 1MB + 29 gier + inne rzeczy

Chwilowo posiadane konsole :
- PlayStation2 Slim Black SCPH-77004 + Memory Card Warez 8MB + DualShock2 + pad Warez + 6 oryg. gier + okablowanie

Spis całej mojej kolekcji znjdziecie tutaj
Odpowiedz
Mój obecny avatar przedstawia takiego miłego mi misia. A ustawiłem go, ponieważ wygląda bardo sympatycznie i serdecznie, ogółem jest wg mnie w porządku gość. No i tak, by nie przestraszyć użytkowników, to wolę coś w stylu postaci animowanych, niż jakieś smoki, czy inne pierdoły. W końcu, avatary po części mają odwzorowywać nas. Chociaż, taki sympatyczny jak mój avatar nie jestem, co nie oznacza, że taki być nie próbuję.
Odpowiedz