Liga Bilard 8-ball: Ekstraklasa II Edycja "Nowe pokolenie"
Krys 2-0 Samyeu.

Krys zaprezentował iście mistrzowską formę. Wbijał praktycznie bile, z których większość nie miałaby pomysłu jak wyjść z sytuacji. Najlepiej zobrazują te skriny, które spreparowałem podczas treningu, a które pokażą, jak Krys wbił czarną bilę w obu meczach.

1 mecz:
[Obrazek: 2zodi6g.jpg]

2 mecz:
[Obrazek: 33xyat0.jpg]

I choć drugi mecz, to podobno fart, to jednak obstaję przy tym, że mistrzowie tak zaczynają, czyż nie? Takimi fartami... Co nie zmienia faktu, że ślicznie to wyglądało.
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
Kolejka I:
komedyja ?-? Bart
Krys 2-0 Samyeu
nivener ?-? GENERiC
Realinho 2-0 eVandeR

Znowu nierozegrany mecz... a nawet tym razem dwa. I o ile komedyja to jeszcze możliwe, bo sama wspominała, że niestety może się wycofa z powodów osobistych. Oczywiście, tradycyjnie już czas, do 20 jutrzejszego dnia na rozegranie zaległych meczów ;)

Tabela po I kolejce:
1. Krys - 3
1. Realinho - 3
3. eVandeR - 0
3. Samyeu - 0
5. GENERiC - 0
5. Bart - 0
5. nivener - 0
5. komedyja - 0

Martwi mnie szczerze mówiąc, troche blednące zainteresowanie ligą. Zalecałbym raczej postawienie sprawy jasno, czy gracie, czy nie, czy też macie czas w ciągu tych 3 dni... Bo troche to wygląda, jakby co poniektórzy olali ligę :P

Zapowiedź II kolejki: 26.02 - 28.02
Bart - Dah-Ridah'
Samyeu - X
GENERiC - komedyja
eVandeR - Krys
Realinho 1-1 nivener
Odpowiedz
Bart, daj znać kiedy możesz zagrać na GG.
Odpowiedz
Mecz:
komedyja ?-? Bart
Żaden z graczy nie napisał. Czyli, po 0 pkt.

nivener ?-? GENERiC
Walkower na korzyść GENERiCa - napisał zarówno na GG, jak i w tym temacie, kiedy grają ;)

Odpowiedz
Evan ja mam czas na gre od ok w pol do osiemnastej
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Fakt, ja nie byłem na GG, bo mam z nim problemy od jakiegoś czasu, ale wysłałem dwie wiadomości prywatne do GENERiCA, jedną przedwczoraj i jedną wczoraj, ale nie uzyskałem odpowiedzi. Ale okej, skoro taka jest decyzja to się podporządkuję...
"Niezgłębione są pokłady ludzkiej niekumacji." - Kazik Staszewski

Odpowiedz
E... stop! Czyli obaj się ze sobą kontaktowaliście - bez odpowiedzi...
Odpowiedz
Tak, dokładnie tak było.
"Niezgłębione są pokłady ludzkiej niekumacji." - Kazik Staszewski

Odpowiedz
a wiec Evander 0:2 Krys. pierwszego meczu nie pamietam za bardzo wszystko szlo jak splatka nie liczac kilku potkniec. drugi mecz byl bardzo ciekawy wbilem co moglem potem bylo zle bile sie nie ustawialy nie mialem jak uderzyc na moje szczescie Evan nie wykorzystal trzech szans na wbicie czarnej z czego w trzecim przypadku sam mialbym problemy tak czy owak w koncu bile ustawily sie tak ze zostala tylko czarna nagle zaczal pikac czas (WTF) czas mojej gry dobiegal konca mialem "pewna" bile patrze 5 sek. bije nie idzie musze wybrac luze wybieram ciul jak mialem ustawione tak uderzylem chociaz nie bylem do konca pewny czy wpadnie w ostatniej sekudzie doslownie zostala sekunda na wykonanie ruchu udalo mi sie

widzieliscie ilosc wyswietlen tematu ponad 800 tylko czemu tak malo graczy bierze udzial w turnieju
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
Czyli wychodzi na to, że musicie po prostu rozegrać ten mecz ;) Umówić się! PRywatne wiadomości, ten temat, gadu gadu i jak najszybciej zagrajcie.
Odpowiedz