Ogólnopolska ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskie
Ogólnopolska ankieta dla konsolowych graczy! - badanie na potrzeby pracy magisterskiej

Witam serdecznie!

Niespełna dwa lata temu przeprowadzałem ankietę o graczach konsolowych na potrzeby napisania pracy licencjackiej. W przeciągu tygodnia otrzymałem 793 odpowiedzi. Obecnie przeprowadzam podobne, ogólnopolskie badanie na potrzeby napisania pracy magisterskiej. Otrzymane wyniki opublikuję, na swoim blogu oraz na tym forum w ramach podziękowania. Ankieta jest bardzo krótka i przyjemna ;) Jej wypełnienie zajmuje 1-2 minuty.
Bezpośredni link to ankiety:
www.ebadania.pl/650493b426fbb606
Stan wypełnień ankiety co jakiś czas uaktualniam na moim blogu: graczem-od-dziecka.blogspot.com umieściłem również na nim cel mojego całego badania, które składa się z dwóch części (owa ankieta jest częścią pierwszą).
Wszystkim chętnym, którzy zdecydują się wypełnić ankietę, dziękuję za poświęcony swój cenny czas!

Z konsolowym pozdrowieniem,
Schemat
Konsole Rulez!!!
[Obrazek: Schemat.png]
Odpowiedz
Wypełniłem ;) Największy problem miałem z ulubionym gatunkiem, ale jakoś kilka zaznaczyłem.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Wypełniłem
[b]"Wycięcie wroga w pień to droga strategii i nie ma potrzeby, aby ją długo i mądrze rozważać."
Miyamoto Musashi
Odpowiedz
Brakuje pytania "Ile konsol posiadasz?", jestem ciekaw ile osób posiada tylko jedno urządzenie, a ile kolekcjonuje.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
Pierwsze pytanie jest o tym jakie posiadamy konsole :) Chyba, że chodzi Ci o ilość sztuk danego modelu (np. PS2 x3)? Fakt faktem, nie wziąłem takiej ewentualności pod uwagę ;) Ale nie jest to chyba az tak istotne. Bynajmniej dla mnie ciekawsze jest po prostu jakie konsole posiadamy i tyle :)
Konsole Rulez!!!
Odpowiedz
Chodzi mi o to ile konsol posiada jedna osoba wypełniająca ankietę.
Playstation 2 Slim SCPH-77004, 3xDS2, FMCB
Inne konsole: SMS II, MegaDrive, PSOne, Dreamcast, Xbox, Xbox 360

[Obrazek: XsKg1.gif]
[Obrazek: 1N8cslJ.jpg]
Odpowiedz
Właśnie wypełniam :D
Odpowiedz
Wypełniłam :D Proszę bardzo ;)
Odpowiedz
rowniez wypelnilem :)
Odpowiedz
(14-02-2012, 19:48)Draco napisał(a): Chodzi mi o to ile konsol posiada jedna osoba wypełniająca ankietę.

A faktycznie, rozumiem! To mogłoby być również bardzo interesujące pytanie :) A tego faktycznie obecnie nie jestem w stanie sprawdzić :) Naprawdę bardzo dobra sugestia na przyszłość, dzięki wielkie!

Poniżej zamieszczam treść nowej notki na temat ankiety:

"W formie przypomnienia: dziś o godz. 23:59 mija termin, w którym gracze konsolowi mogą wypełnić ogólnopolską ankietę, będącą częścią pierwszą badania na potrzeby napisania pracy magisterskiej. Chciałbym z tego miejsca poinformować, iż na obecną chwilę, udało nam się otrzymać aż 870 wypełnionych ankiet! Tym samym przekroczyliśmy wspólnie wynik z poprzedniego badania! Co prawda tym razem zastosowałem inną metodę doboru for o tematyce konsolowej, przez co mogła ona trafić do szerszej liczby Graczy, niemniej zdumiewające jest to, że nadal jest tak wielkie zainteresowanie respondentów tego typu badaniami. Z tego też miejsca, chciałbym już teraz podziękować wszystkim osobom, które wzięły udział w badaniu. Jestem niezmiernie wdzięczny, bez Waszej chęci i zaangażowania, to badanie nie miałoby takiego zasięgu.

Informacyjnie, od jutra ruszam z drugim etapem badania, jakim będą wywiady przeprowadzone z graczami konsolowymi. Niemniej o szczegółach i tematyce wywiadów, poinformuję jutro.

Trzymajcie się zdrowo, z uśmiechami na twarzy! Dziś tłusty czwartek, więc liczę, że każdy z nas "pokarmi" się co najmniej jednym, symbolicznym pączkiem ;) Smacznego!"

http://graczem-od-dziecka.blogspot.com/2...ety-w.html
Konsole Rulez!!!
Odpowiedz