Liczba postów: 36
Liczba wątków: 8
Killzone jest bardzo dobra grą.Misje są bardzo ciekawe.Mamy spory teatr działań,wszystko jest spójne i logiczne.Ciekawi są też bohaterowie,robiąc postępy w grze odblokowujemy kolejnych.Każdy z nich jest inny.Jednym można robi zadyme minigunem a innym skradac się po cichu i strzelac ze snajperki.Może pare słów o grafice.Jest ona dobra,stoi na wysokim poziomie.Postacie są ładnie wykonane i lokacje też niczego sobie.Grafika mogłaby byc jeszcze lepsza.Dźwięk jest znakomitym atutem gry.Kino domowe+Killzone=JESTEM NA WOJNIE Broni jest sporo i sa ciekawe.Multiplayer jest dobry.Przejdźmy do minusów...Ataki klonów,za łatwa(misji jest dużo ale ich trudnosc jest za mała i co za tym idzie gra nie jest za długa,brak fizyki,niewidzialne blokady jest trochę tego.Killzone po proostu brakuję trochę grywalności.
Plusy:
-misje
-bohaterowie
-fabuła
-grafika
-dźwięk
-multiplayer
Minusy:
-klony
-zbyt łatwa
-nie można nic rozwalic(brak fizyki)
-niewidzialne blokady
-najważniejszy:brak miodu:((
Killzone moim zdaniem jest grą dobrą ale nawet ją nie porównuje z Blackiem;]Ocena 4/6.
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 1
Dodaj że jest to gra w której końce są różne. A tak to gra jest dobra :)
Webmasterzy.org
Kilka dni temu pożyczyłem tą grę od kolegi, i nie jestem z niej zadowolony. :(
Nie podobają mi się w tej grze misje chociaż je zachwalacie, ale rożne są gusta ludzkie i o nich się nie dyskutuję- jednym podoba się ta gra, innym nie :P
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 8
No raczej bart1500.Każdy ma inne gusta.Jakby każdy miał takie same to świat byłby nudny;P
TV Philips 24 cale,Playstation 2 Slim SCPH-7004, DualShock, 2 kart pamięci, MAXSHOOTER, 24 oryginalne gry.
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
20-04-2009, 22:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2009, 22:09 przez The Boss.)
hanzo47 napisał(a):-najważniejszy:brak miodu
Że niby co? Czego wielkiego ci w tej grze brakuje? Jest parę niedoróbek, ale to nie znaczy, że gra nie jest miodna... :)
hanzo47 napisał(a):Przejdźmy do minusów...Ataki klonów
Ataki klonów? XD To nie są klony, tylko Helghanie, chyba, że chodziło ci o ich całą masę. Na brak klas nie ma co narzekać, jest ich naprawdę dużo jeśli chodzi o obie strony planetarnego konfliktu.
Ogólnie to gra wymiata, mało jest tak dobrych pozycji i z całego serca ją polecam. Szkoda, że nie pogram już przez neta, ale trudno się mówi. Przez cały okres po kupnie serwery były otwarte, a jak zachciało mi się pograć to się okazało, że tydzień temu zamknęli... Chyba pozostaje mi tylko Killzone 2 (oczywiście to jest żart :P). Według mnie KZ może konkurować z Blackiem, bo to świetny FPS, ale kto wygra- wiemy. :D
Jeśli chcecie poczytać "trochę" więcej o grze, zapraszam do mojej recenzji:
Kod: http://www.ps2blog.pl/recenzja-killzone/
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 5
Moim zdaniem gra jest świetna!!Chociarz musze przyznać,że poprzez zapowiedzi przed premierą ta gra padła ofiarą własnych "niedotrzymanych" obietnic.Miał być największy HIT w historii PS2,jest po prostu świetna gra!
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
Heh, dokładnie masz rację. Wyszło wiele innych, świetnych gier. Nie warto więc się przechwalać wcześniej. Ludzie zostali wyruchani dopiero po zakupie, więc akcja marketingowa poszła pomyślnie.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 2
Właśnie zakupiłem Killzona i muszę powiedziec, że gra jest świetna. Doszedłem do etapu przejścia doków i narazie to co widziałem mnie zachwyciło. Nie ma rewelacji jak np. w Blacku, ale gra się fajnie.
Helgaści swoim wyglądem wymiatają. Nie są może za inteligentni, ale potrafią napsuc krwi. Ogólnie polecam grę miłośnikom FPS-ów.
PS2 Slim (90004), dwa pady,dwie karty pamięci, TV 21 Philips, 9 gier oryginalnych (narazie) :-)
Liczba postów: 579
Liczba wątków: 10
dla mnie druga fps po blacku
ps2 slim SCPH75004 ,1dualschock,8mb sony z FMCB,64mb,kabel component, kamera-eye toy .
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 2
Tu się z kolegą Citek123 zgodzę. Black jest zaj......!!!!! Trochę trudny,ale rewelacyjny.
PS2 Slim (90004), dwa pady,dwie karty pamięci, TV 21 Philips, 9 gier oryginalnych (narazie) :-)
|